Libnet.ro
UNICEF

16:31

Drumuri inchise din cauza ZAPEZILOR. Anuntul meteorologilor pentru urmatoarea perioada: Precipitatiile vor continua

Antena3 Antena3,
Drumuri inchise din cauza ZAPEZILOR. Anuntul meteorologilor pentru urmatoarea perioada: Precipitatiile vor continua

Iarna si-a intrat in drepturi in Muntii Alpi. in Elvetia a nins chiar si la altitudinea de 600 de metri. Doua persoane sunt date disparute dupa o alunecare de teren in tara cantoanelor. Italia si. continuă pe Antena3

Noua consulate ucrainene, inchise din lipsa de fonduri

Ucraina isi va inchide noua consulate din cauza lipsei de foncuri necesare functionarii acestora. in plus, Ucraina va reoganiza alte sase consulate, din acelasi motiv, a declarat purtatorul de cuvant al diplomatiei ucrainene, Evgheni Perebeinis.

Ce le face? Fosta iubita a lui Charlie Sheen, internata din cauza unei supradoze

Momente dificile pentru Charlie Sheen. Fosta lui logodnica, Brett Rossi, a fost dusa de urgenta la spital, din cauza unei supradoze.

VIDEO INTERVIU Dan Zaharescu: Persoanele care se imbolnavesc din cauza alcoolului sau a tutunului ar trebui sa fie tratate din banii proveniti din taxa pe viciu

Directorul Executiv al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente ARPIM), Dan Zaharescu, a discutat in cadrul unui interviu acordat Hotnews. ro despre taxa pe viciu, problemele legate de bugetul sistemului medical romanesc si despre lista medicamentelor compensate. Dan Zaharescu considera ca 75% din bugetul Sanatatii nu este bine controlat si nimeni nu stie unde se duc banii. In plus, din cauza neactualizarii unor ghiduri terapeutice, nu toate cele 17 medicamente noi adaugate pe lista compensatelor in aprilie 2014 sunt disponibile pentru pacientii romani, chiar la sase luni dupa adoptarea lor.

OMS a revizuit ultimul bilant a deceselor provocate de Ebola: 4.818 de persoane au murit din cauza febrei hemoragice

818 de persoane din opt tari au murit din cauza Ebola, potrivit unui bilant revizuit de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP. Dupa ultimul bilant, publicat la 31 octombrie, care anunta.

Ucraina isi va inchide noua consulate din cauza lipsei de fonduri

Ministerul ucrainean de Externe a anuntat miercuri ca isi inchide noua consulate si reorganizeaza alte sase misiuni consulare din lume, din cauza lipsei de finantare, a declarat purtatorul de cuvant al .

Italia ar putea fi sanctionata de Comisia Europeana din cauza unor suspiciuni privind segregarea pe criterii etnice

Comisia Europeana ar putea initia o procedura de sanctionare a Italiei din cauza politicilor privind spatiile locative alocate romilor, existand suspiciuni de segregare pe criterii etnice, anunta organizatia.

Porsche recheama peste 4.400 masini 911 Carrera, Boxster si Cayman, din cauza mecanismului de inchidere a capotei

Porsche recheama in service un total de 4. 428 automobile sport, modelele 911 Carrera, Boxster si Cayman, din cauza faptului ca mecanismul de inchidere a capotei se poate defecta, in timp, potrivit companiei auto germane.

Avion British Airways, deviat de la curs din cauza unui avion spaniol

Una dintre aeronavele companiei British Airways a a trebuit sa=si schimbe cursul de pe traiectoria de aterizare pe o pista din Gibraltar, din cauza intersectarii cu un avion militar spaniol, potrivit autoritatilor coloniei britanice din sudul Peninsulei Iberice.

ARGENTINA: Presedintele Cristina Kirchner, spitalizat din cauza unei febre

Kirchner s-a aflat intr-un concediu de doua zile si in iulie, din cauza unor dureri in gat si unei laringite. Concediul a fost prelungit timp de peste o saptamana.

Presedinta Argentinei, Cristina Kirchner, spitalizata din cauza unei febre

Presedinta Argentiniei, Cristina Kirchner, a fost internata duminica seara intr-o clinica de la Buenos Aires din cauza unei stari febrile infectioase, a anuntat presedintia, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )