Libnet.ro
UNICEF

21:00

Drumurile inchise din cauza ninsorii si a viscolului in Constanta. Ministerul Transporturilor asigura ca va interveni in restul tarii

România Liberă România Liberă,
Drumurile inchise din cauza ninsorii si a viscolului in Constanta. Ministerul Transporturilor asigura ca va interveni in restul tarii

Circulatia mijloacelor de transport a fost intrerupta vineri dupa-amiaza pe Drumul Judetean DJ) 392, in sud-vestul judetului Constanta, intre comunele Dumbraveni si Independenta, din cauza caderilor mari de zapada si a viscolului, care au facut impracticabil acest segment rutier, potrivit Inspectoratului Politiei Judetene Constanta. continuă pe România Liberă

STARE DE ALERTA in noaptea de Revelion: Masuri sporite de SECURITATE in MARILE CAPITALE europene, din cauza RISCULUI de atentate (VIDEO)

Marile capitale europene sunt in stare de alerta. Anul acesta, petrecerile de Revelion din marile orase vor fi pazite cu mitraliere si supravegheate din elicopter. S-a recurs la aceste masuri din cauza.

Un avion a ATERIZAT DE URGENTA la Praga din cauza unei AMENINTARI CU BOMBA(VIDEO)

Un avion care a decolat din Spania si se indrepta catre Varsovia a aterizat de urgenta vineri seara la Praga, din cauza unei amenintari cu bomba, anunta televiziunea ceha CT24, citata de.

Nu exista drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile

Nu exista, la acest moment, drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile, iar la nivelul tuturor directiilor regionale de drumuri si poduri se actioneaza preventiv prin raspandirea de material antiderapant, a anuntat astazi Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

Postul B1 TV nu a putut fi receptionat aproximativ trei ore in reteaua UPC, din cauza unei defectiuni a companiei de cablu

Postul B1 TV nu a putut fi receptionat in reteaua UPC timp de mai bine de doua ore, din cauza unor defectiuni tehnice ale companiei de cablu. B1 TV le-a multumit telespectatorilor care au sesizat defectiunea si si-a cerut scuze pentru neplacerile create.

Drumul muzeu. Un segment de AUTOSTRADA nu poate fi dat circulatiei din cauza unei CHICHITE AVOCATESTI

Drum tinut drept muzeu. O bucata de autostrada este pastrata neatinsa de rotile masinilor. Este vorba de un segment al autostrazii A1, Lugoj-Deva, care nu poate fi deschis din cauza unei chichite.

S-a inregistrat un nou deces din cauza rujeolei. O fetita de un an si trei luni din judetul Timis a murit in urma complicatiilor provocate de infectia contagioasa

Ministerul Sanatatii a confirmat un nou deces provocat de rujeola, o fetita in varsta de un an si trei luni din judetul Timis, care nu fusese imunizata, ceea ce face ca numarul deceselor sa ajunga la noua.

Vin mai putini bani din diaspora. Din cauza crizei politice, leul da semne de avarie

Dolarul a atins pe 28 decembrie un nou maxim. Moneda euro a ajuns la nivelul cel mai inalt din ultimii trei ani. Analistii arata care sunt cauzele acestor evolutii.

Marginalizat in Romania DIN CAUZA VARSTEI, un chirurg a ajuns COORDONATORUL unui program national in Ungaria

Medicul clujean Dan Nicolau, perfectionat in operatii cu laser, pentru indepartarea metastazelor pulmonare, a ajuns sa lucreze intr-o clinica din Ungaria pentru ca, dupa ce a implinit 65 de.

Poate veniti si voi la dirijat sa vedeti cum e sa fiti injurati din cauza masurilor pe care le dispuneti, merituosilor!. Marian Godina, ATAC la SEFII sai. Ce l-a REVOLTAT pe politist

Poiana Brasov este una dintre cele mai apreciate statiuni turistice din tara, astfel ca numarul vizitatorilor creste in fiecare an. Singura problema in acest sens sunt autovehiculele multe la.

Avionul rus s-a prabusit, duminica, in Marea Neagra din cauza blocarii flapsurilor

O defectare a flapsurilor este ipoteza principala in cazul prabusirii avionului militar rus in Marea Neagra, afirma, dupa gasirea celor trei cutii negre, surse din cadrul investigatiei citate de presa rusa, citata de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )