Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dubla pentru Ianis Hagi in Europa League. Super executie din lovitura libera (VIDEO)

Online Sport Online Sport,
Dubla pentru Ianis Hagi in Europa League. Super executie din lovitura libera (VIDEO)

Ianis Hagi alte doua goluri in tricoul lui Glasgow Rangers. continuă pe Online Sport

Ianis Hagi poate straluci, diseara, in Europa: Trei posturi romanesti transmit meciul lui Rangers

Dupa pauza de iarna, 16-imile Ligii Europea programeaza, diseara, o serie de dueluri atractive. Iar Ianis Hagi si colegii sai vor avea o misiune infernala pe Ibrox Park in fata unei echipe care n-a mai pierdut de la 18 decembrie.

De ce n-a reusit Ianis Hagi la Fiorentia. Explicatia lui Adrian Mutu

O legenda pentru Fiorentina, Adrian Mutu spune ca Ianis Hagi nu a fost pregatit sa performeze in tricoul formatiei Viola.

Digisport: Inteligenta fantastica Talent indubitabil Ianis Hagi a primit cea mai mare nota. Ce scriu scotienii dupa reusita de ieri

Ianis Hagi a fost din nou titular pentru Glasgow Rangers, in partida castigata pe teren propriu cu Livingston, 1-0. Tanarul fotbalist roman a reusit pasa decisiva de la unicul gol al meciului si a fost laudat din nou de scotieni.

Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers! Ce a reusit in ultimul meci din Scotia

Internationalul roman Ianis Hagi a dat pasa de gol la meciul pe care Glasgow Rangers l-a castigat cu.

Ianis Hagi si colegii sai, distrusi: Ce au scris jurnalistii scotieni si ce nota a primit romanul

Ianis Hagi a bifat al patrulea meci consecutiv ca titular la Rangers si a reusit pasa singurului gol in victoria cu Livingston 1-0).

CFR Cluj - Sevilla 1-1, in saisprezecimile Europa League

CFR Cluj a remizat cu Sevilla, scor 1-1, in turul saisprezecimilor de finala din Europa League. Amarcat Deac 59 pentru CFR Cluj, dintr-un penalti acordat pentru hent in careu, dupa consultarea VAR.

Programul complet al meciurilor din Europa League

Vedeti mai jos programul partidelor de joi seara in turul saisprezecimilor de finala in Europa League.

Europa League: CFR Cluj vs Sevilla (19:55) Dan Petrescu, intalnire cu andaluzii dupa 10 ani - Vor reusi ardelenii surpriza?

Sortii le-au scos-o in cale celor de la CFR Cluj pe Sevilla, marea specialista in Europa League, iar prima mansa din optimi are loc joi, in Gruia, de la ora 19:55. Dan Petrescu a invins formatia andaluza pe vremea cand se afla pe banca Unirii Urziceni si spera sa repete minunea. increderea adversarilor nu e la cote inalte, echipa lui Lopetegui fiind fara victorie in ultimele patru partide oficiale. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

Hagi, apel catre romani pentru fiul sau: Sa ne rugam pentru Ianis

Gheorghe Hagi are probleme mari la Viitorul, fiind la un pas de a nu pierde play-off-ul. Cu toate acestea, in conferintele de presa, primeste raspunsuri despre Ianis, facand, cu aceasta ocazie, un apel catre romani pentru fiul sau. Hagi, apel catre romani pentru fiul sau, Ianis Gheorghe Hagi este casatorit cu Marilena Vlahbei din 1995, .

VIDEO Atalanta a facut spectacol cu Valencia pe San Siro (4-1) Dubla pentru Hateboer

Aflata la prima participare in Champions League, Atalanta a facut un pas important spre faza sferturilor. Formatia lui Gian Piero Gasperini s-a impus categoric pe San Siro in fata celor de la Valencia, scor 4-1, in prima mansa din optimi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )