Libnet.ro
UNICEF

09:15

Programul complet al meciurilor din Europa League

Online Sport Online Sport,
Programul complet al meciurilor din Europa League

Vedeti mai jos programul partidelor de joi seara in turul saisprezecimilor de finala in Europa League. continuă pe Online Sport

CFR Cluj - Sevilla 1-1, in saisprezecimile Europa League

CFR Cluj a remizat cu Sevilla, scor 1-1, in turul saisprezecimilor de finala din Europa League. Amarcat Deac 59 pentru CFR Cluj, dintr-un penalti acordat pentru hent in careu, dupa consultarea VAR.

Europa League: CFR Cluj vs Sevilla (19:55) Dan Petrescu, intalnire cu andaluzii dupa 10 ani - Vor reusi ardelenii surpriza?

Sortii le-au scos-o in cale celor de la CFR Cluj pe Sevilla, marea specialista in Europa League, iar prima mansa din optimi are loc joi, in Gruia, de la ora 19:55. Dan Petrescu a invins formatia andaluza pe vremea cand se afla pe banca Unirii Urziceni si spera sa repete minunea. increderea adversarilor nu e la cote inalte, echipa lui Lopetegui fiind fara victorie in ultimele patru partide oficiale. Confruntarea va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus si LiveText pe HotNews. ro.

Sport Report: Messi? Ronaldo? Neymar? Fotbalistii din Europa cu cele mai mari salarii

Revista franceza L700;equipe a publicat raportul sau anual cu cei mai bine platiti fotbalisti din Europa, cu Messi pe primul loc al clasamentului. Lionel Messi castiga aproape dublu fata de Cristiano Ronaldo, superstarul brazilian Neymar si unul de la Manchester United fiind si ei printre cei 13 jucatori cu cele mai mari salarii de pe continent.

Euronews, despre cele mai proaste trenuri din Europa: Romania si Bulgaria se afla pe ultimele locuri

Exista un sector din Europa in care pe brazda, acum decolorata, a fostei Cortine de Fier, este sapat un semn adanc intre cele doua emisfere ale Vechiului Continent: calea ferata. in unele tari, panoul cu orarul trenurilor este un adevarat lux. in tari precum Bulgaria sau Romania, circula zilnic trenuri de mana a doua sau a treia, aruncate la inceputul anilor 2000 de caile ferate franceze, engleze, germane sau daneze.

BURSELE LUMII Optimism pe pietele de actiuni din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, dupa ce China a luat noi masuri de stimulare a economiei, in contextul epidemiei de coronavirus.

Programul ultimei etape din sezonul regular. Trei meciuri la aceeasi ora!

LPF a anuntat programul meciurilor ultimei etape din sezonul regular al Ligii 1. Meciurile celor trei echipe ramase in lupta pentru playoff se vor disputa la aceeasi ora.

FOTO Cum arata mingea cu care se va juca in fazele eliminatorii din Champions League

Cu doar cateva ore inainte de startul optimilor Champions League, Adidas a prezentat mingea cu care se va juca in fazele eliminatorii ale competitiei. Balonul are un design special, prezinta o harta desenata manual a orasului Istanbul locul unde se va disputa finala) si contine nuante de mov si violet.

WatchShop.ro va vinde ceasuri de peste 100.000 de lei an programul Noul Ceas din 2020

WatchShop. ro da startul celei de-a 6-a edie155;ii a programului Noul Ceas e153;i estimeaza ca va vinde ceasuri de peste 100. 000 de lei an campania din acest an. Programul Noul Ceas 2020 se deruleaza an perioada februarie-octombrie, an limita stocului.

Financial report Jaguar Land Rover isi aduce piesele din China cu avionul. Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din Asia. Huawei castiga teren in disputele din Europa

Financial Times: Jaguar Land Rover isi aduce componentele din China cu avionul pentru a evita inchiderea fabricilor din UK * Les Echos: Graba nebuna cu care se arunca japonezii pe datoria Frantei * Cum si-a pierdut Matteo Salvini aura de invincibilitate * Kathimerini: Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din AsiaStop falsilor studenti si casatoriilor fictive * The New York Times: Huawei castiga teren in disputele din Europa iar SUA cauta sa gaseasca alternative.

Tesla are probleme cu constructia primei fabrici din Europa

Un tribunal din Germania a ordonat Tesla sa nu mai taie padurea de pe un teren din apropierea Berlin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )