Libnet.ro
UNICEF

00:07

Duel om-robot pe piata muncii din Europa de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Duel om-robot pe piata muncii din Europa de Est

Lupta dintre oameni si roboti, des intalnita in literatura stiintifico-fantastica, este pe cale sa devina o realitate pe piata muncii si din acest colt de lume. Locurile de munca in tarile din Europa de Est sunt vulnerabile pe fondul cresterii gradului de utilizare a robotilor la nivel global, informeaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Sanctiunile internationale, noile riscuri pentru bancile din Europa de Est

Scandalurile legate de spalarea de bani sunt depasite, astfel ca anul viitor o provocare majora pentru bancile din Europa de Est va fi sa evite efectele tensiunilor geopolitice, transmite Bloomberg.

Sectorul tehnologic aduce declin pe pietele din Europa

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs negativ ieri, din cauza vanzarilor de titluri din sectorul tehnologic.

in premiera. Cum a devenit Romania singurul stat din Europa care a platit teroristi pentru a-si ucide cetatenii

In tara noastra, o arata documentele, a fost contruita una dintre cele mai puternice si periculoase masinarii de distrugere a propriului popor: securitatea. Romania a devenit astfel singurul stat din Europa.

Robotii vaneaza locurile de munca din Europa de Est

Robotii vin sa ia locurile de munca in Europa, iar tarile din Europa de Est sunt in mod special vulnerabile, informeaza Bloomberg.

Analiza Deloitte: Salariul minim in Romania prin comparatie cu al statelor din Europa Centrala si de Est

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est. in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize.

ANALIZA. Avem cel mai mare salariu minim brut din Europa Centrala si de Est, dar ramanem cu ce mai putini bani in mana

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est. in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize.

ANOFM deruleaza proiecte europene pentru integrarea tinerilor NEET pe piata muncii

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) implementeaza patru proiecte prin care urmareste imbunatatirea situatiei tinerilor din categoria NEETs tineri care nu sunt incadrati profesional si nu urmeaza niciun program educational sau de.

SONDAJ FSLI: Programele scolare nu sunt adaptate la piata muncii, iar temele pentru acasa sunt un factor de stres

Programele scolare trebuie schimbate, temele elevilor sunt de fapt un factor de stres, iar scolile nu sunt dotate corespunzator, acestea sunt cateva din problemele semnalate de un sondaj de opinie online la care au participat profesori, parinti si elevi.

VIDEO Piata de carte din Romania este vizibil n crestere, tinerii dau tonul

Piata de carte este in ascensiune, in Romania, desi cifrele sunt inca mult in urma tarilor din jur. Suntem din ce in ce mai conectati cu pietele de carte din Europa si America. Cititi mai jos un interviu cu Magdalena Marculescu, directorul editorial al Editurii Trei, despre trendurile pietei si aflati noutatile cu care vine editura la Targul Gaudeamus. Cea mai bine vanduta carte de la Editura Trei in 2018 este Cele 12 reguli de viata, de Jordan Peterson. Zilele acestea editura va lansa si primul volum din Seminariile lui Jacques Lacan, renumitul psihanalist francez, atat de greu de tradus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )