Libnet.ro
UNICEF

17:00

Duetul actorilor, cel mai bun moment din istoria Vocea Romaniei. Stella si concurentul imobilizat in scaun cu rotile, in etapa urmatoare

Adevărul Adevărul,
Duetul actorilor, cel mai bun moment din istoria Vocea Romaniei. Stella si concurentul imobilizat in scaun cu rotile, in etapa urmatoare

A doua etapa a confruntarilor de la Vocea Romaniei a testat din nou aptitudinile vocale, curajul si spontaneitatea concurentilor. Actrita de teatru Ana Maria Mirica, Stella, fosta partenera muzicala a lui DJ Andi, si Florin Mandru, tanarul care a facut-o pe Loredana sa planga, s-au calificat in etapa urmatoare. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei: Duetul actorilor, cel mai bun moment din istoria emisiunii. Stella si concurentul imobilizat in scaun cu rotile au trecut in etapa urmatoare

A doua etapa a confruntarilor de la Vocea Romaniei a testat din nou aptitudinile vocale, curajul si spontaneitatea concurentilor. Actrita de teatru Ana Maria Mirica, Stella, fosta partenera muzicala a lui DJ Andi, si Florin Mandru, tanarul care a facut-o pe Loredana sa planga, s-au calificat in etapa urmatoare.

Vocea Romaniei: Duetul actorilor, cel mai bun moment din istoria emisiunii. Stella, iubitul ei si concurentul imobilizat in scaun cu rotile, preferatii juriului

A doua etapa a confruntarilor de la Vocea Romaniei a testat din nou aptitudinile vocale, curajul si spontaneitatea concurentilor. Actrita de teatru Ana Maria Mirica, Stella si iubitul ei, Andrei, si Florin Mandru, tanarul care a facut-o pe Loredana sa planga, sunt cativa dintre cei care s-au calificat in etapa urmatoare.

Cererea mondiala de aur, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Cererea mondiala de aur a scazut, in perioada iulie-septembrie 2013, atingand cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care investitorii au renuntat la plasamentele refugiu in metalul pretios, iar bancile centrale si-au incetinit ritmul achizitiilor de profil, potrivit Consiliului Mondial al Aurului WGC).

Piata platinei se confrunta cu cel mai mare deficit din 1999

Cererea de platina va depasi oferta in acest an, iar deficitul va fi cel mai mare din 1999, generat de multe achizitii industriale si investitii, care vor compensa incetinirea consumului bijutierilor si al producatorilor de automobile, potrivit companiei britanice de metale pretioase Johnson Matthey Plc.

Cristina Clinci, o agenta din Ploiesti, a castigat premiul pentru cel mai bun roman politist al anului

Agentul sef principal de Politie Cristina Clinci, de la Sectia 3 din Ploiesti, a castigat premiul MAI pentru romanul politist al anului, cartea sa avand ca intriga furtul unor obiecte de patrimoniu si uciderea unui arheolog, caz rezolvat de o femeie politist.

Lemet investeste 1,6 mil. lei in cel mai mare magazin din Capitala

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, inaugureaza un nou magazin LEMS in Bucuresti.

Faze Tari: Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Tu poti sa-l pronunti? Cauta monede cand a dat peste un sicriu vechi de 2.000 de ani! A inlemnit cand a vazut ce se afla inauntru; S-a inventat bautura care te-mbata fara sa-ti dea dureri

Cum arata acest burger inainte de a fi vandut! Daca ai vedea asta, n-ai mai manca niciodata!Desi se stie ca produsele din fast-fooduri nu sunt foarte. Gena lui Dumnezeu exista. Religia se poate explica stiintific!Daca, timp de secole, ratiunile stiintei si cele ale spiritului s-au aflat la poluri opuse.

Cel mai periculos criminal din Calarasi, extradat din Italia. Povestea lui Banana, ucigasul fara motiv

Unul dintre cei mai periculosi criminali din Calarasi, poreclit Banana, a fost prins in Italia, dupa mai bine de sase ani de cautari. Marian Simion, de 34 de ani, este condamnat la 25 de ani inchisoare pentru infractiunea de omor. in prezent se afla in arestul Politiei Capitalei. Anchetatorii spun ca acesta a ucis un barbat fara sa aiba un motiv anume.

Este cel mai scump tablou din lume. Lucrarea a fost licitata contra unui pret naucitor

Ansamblul de trei tablouri intitulat Three Studies of Lucian Freud, pictat de Francis Bacon in 1969, a fost cumparat la licitatie pentru suma record de 142 milioane de dolari. Licitatia a fost organizata marti.

Aradul va avea cel mai modern angiograf din Romania.Aparatura are o valoare de peste 500.000

Cel mai modern angiograf din Romania va fi instalat la Arad. Aparatura are o valoare de peste 500. 000 si este unul dintre primele din generatia lui instalat in Europa.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )