Libnet.ro
UNICEF

09:47

Vocea Romaniei: Duetul actorilor, cel mai bun moment din istoria emisiunii. Stella si concurentul imobilizat in scaun cu rotile au trecut in etapa urmatoare

Adevărul Adevărul,
Vocea Romaniei: Duetul actorilor, cel mai bun moment din istoria emisiunii. Stella si concurentul imobilizat in scaun cu rotile au trecut in etapa urmatoare

A doua etapa a confruntarilor de la Vocea Romaniei a testat din nou aptitudinile vocale, curajul si spontaneitatea concurentilor. Actrita de teatru Ana Maria Mirica, Stella, fosta partenera muzicala a lui DJ Andi, si Florin Mandru, tanarul care a facut-o pe Loredana sa planga, s-au calificat in etapa urmatoare. continuă pe Adevărul

Vocea Romaniei: Duetul actorilor, cel mai bun moment din istoria emisiunii. Stella, iubitul ei si concurentul imobilizat in scaun cu rotile, preferatii juriului

A doua etapa a confruntarilor de la Vocea Romaniei a testat din nou aptitudinile vocale, curajul si spontaneitatea concurentilor. Actrita de teatru Ana Maria Mirica, Stella si iubitul ei, Andrei, si Florin Mandru, tanarul care a facut-o pe Loredana sa planga, sunt cativa dintre cei care s-au calificat in etapa urmatoare.

Duetul actorilor, cel mai bun moment din istoria Vocea Romaniei. Stella si concurentul imobilizat in scaun cu rotile, in etapa urmatoare

A doua etapa a confruntarilor de la Vocea Romaniei a testat din nou aptitudinile vocale, curajul si spontaneitatea concurentilor. Actrita de teatru Ana Maria Mirica, Stella, fosta partenera muzicala a lui DJ Andi, si Florin Mandru, tanarul care a facut-o pe Loredana sa planga, s-au calificat in etapa urmatoare.

Cristina Clinci, o agenta din Ploiesti, a castigat premiul pentru cel mai bun roman politist al anului

Agentul sef principal de Politie Cristina Clinci, de la Sectia 3 din Ploiesti, a castigat premiul MAI pentru romanul politist al anului, cartea sa avand ca intriga furtul unor obiecte de patrimoniu si uciderea unui arheolog, caz rezolvat de o femeie politist.

HOT! Robert Reamzy, fost concurent la Vocea Romaniei, lanseaza clipul piesei Maria, Maria!

Cunoscut publicului larg datorita participarii la emisiunea Vocea Romaniei, Robert Reamzy vine sa demonstreze ca poate sa isi cucereasca auditoriul cu propriile melodii. Cand spui Robert, spui sensibilitate artistica, spui traire in muzica si spui o aparitie deosebita. Cand citesti cum se raporteaza fanii la el, descoperi ca, dincolo de emotia transmisa prin vocea sa .

Premierul prezinta bugetul: in 2014 vom avea cel mai mare PIB dupa Revolutie.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Produsul Intern Brut al Romaniei din 2014 va fi cel mai mare dupa Revolutie. Am construit bugetul in discutiile cu FMI de la o prognoza de crestere de 1. 6 care a fost rectificata pana la 2. Ultimele date arata o crestere de 2. 7, cea mai mare crestere din ultimii ani. Aceasta crestere nu a fost realizata datorita Agriculturii. Agricultura a contribuit doar cu 1% din aceasta crestere. Inchidem o perioada de scadere a Romaniei. In 2014 vom avea cel .

Cel mai nou album al lui Eminem, The Marshall Mathers LP 2, pe primul loc in topul Billboard 200

Cel mai recent album al raperului american Eminem, The Marshall Mathers LP 2 este, pentru a doua saptamana consecutiv, cel mai bine vandut material discografic de pe piata, fapt care l-a propulsat pe primul loc in topul muzical Billboard 200, noteaza Reuters.

Impresarul Dumitru Tudor, atac la Gino Iorgulescu: A venit cel mai mare betiv si lepra ...

Primul atac la adresa lui Gino Iorgulescu de cand a fost ales presedintele FRF vine din partea impresarului Dumitru Tudor. Poreclit Ciorba, cel care se afla in razboi cu familia Reghecampf a reactionat dur la adresa ambilor oameni de fotbal: Nu va fi nicio diferenta! A venit cel mai mare betiv si lepra ordinara existenta in fotbal! Intre Mitica si Gino este o singura mare deosebire. Gino este un betiv notoriu in comparatie cu Dragomir care nu bea deloc. In .

Cererea mondiala de aur, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Cererea mondiala de aur a scazut, in perioada iulie-septembrie 2013, atingand cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care investitorii au renuntat la plasamentele refugiu in metalul pretios, iar bancile centrale si-au incetinit ritmul achizitiilor de profil, potrivit Consiliului Mondial al Aurului WGC).

Declinul economiei Ciprului - cel mai redus din acest an

Economia Ciprului a consemnat, in perioada iulie-septembrie 2013, cel mai redus ritm de scadere din acest an, in conditiile in care statul insular s-a adaptat la inchiderea celei de-a doua mari banci Laiki) si la introducerea de restrictii pe tranzactiile cu capital.

Prima femeie diplomat din Romania este cel mai batran sofer de pe strazile Bucurestiului

A copilarit cu Regele Mihai, a fost prima romanca diplomat si a vazut intreaga lume. Acum, la 91 de ani, este cel mai batran sofer de pe strazile Capitalei. Picioarele nu o mai tin, merge doar cu baston, dar asta nu o opreste sa se aseze la volan.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )