Libnet.ro
UNICEF

16:45

Duminica dimineata mai erau inchise 16 tronsoane de drumuri nationale si Autostrada Soarelui

Hotnews Hotnews,
 Duminica dimineata mai erau inchise 16 tronsoane de drumuri nationale si Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, la aceasta ora, din cauza zapezii si a viscolului, sunt inchise doua tronsoane de autostrada si 16 tronsoane de drumuri nationale pe 18 segmente). continuă pe Hotnews

La ora 16.00 mai erau inchise 16 drumuri nationale si A2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 6. 00, din cauza zapezii si a viscolului, mai erau inchise 16 drumuri nationale si sunt restrictii pentru vehiculele de tonaj pe trei DN. Toate drumurile nationale din Braila, judet lovit dur de viscolul de vineri au fost deschise.

Romania, sub zapezi. Cod galben de ger, cu temperaturi foarte scazute, in intreaga tara. Noi avertizari de viscol. Lista drumurilor inchise si a trenurilor anulate duminica dimineata

Duminica dimineata, Moldova, Dobrogea, estul Munteniei si Carpatii Orientali si Meridionali se afla in continuare sub cod galben de ninsoare, iar intreaga tara se afla sub cod galben de ger, cu temperaturi cuprinse intre -16 si -10 grade. De asemenea, este in vigoare si un cod de viscol, valabil in 22 de judete.

Electrica: La ora 10.00 mai erau 44 de localitati fara energie electrica

Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord SEE Muntenia Nord), controlata de compania Electrica, a anuntat sambata ca, la ora 10, mai erau 44 localitati fara energie electrica in judetele Buzau, Braila si Galati, transmite News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )