Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dumitru Buzatu (PSD): Iohannis spera ca isi va atinge telul, acela de a aduce PNL si USR la guvernare

B1 B1,
Dumitru Buzatu (PSD): Iohannis spera ca isi va atinge telul, acela de a aduce PNL si USR la guvernare

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, miercuri,ca scopul presedintelui este acela de a aduce PNL si USR la guvernare, prin refuzul de a accepta remanierea guvernamentala. Afirmatiile. continuă pe B1

DUMITRU BUZATU (PSD): in absenta unei majoritati, PSD trebuie sa se gandeasca sa treaca in opozitie

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu afirma ca, in absenta unei majoritati, PSD trebuie sa se gandeasca sa treaca in opozitie, intrucat orice alta solutie, cel putin pana acum, in cadrul guvernarilor in Romania nu a dat rezultate pozitive pentru populatie.

Baron PSD, dupa hotararea luata de Iohannis: Presedintele spera ca isi va atinge telul, acela de a aduce PNL si USR la guvernare

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, miercuri, dupa afirmatiile lui Klaus Iohannis potrivit carora nu accepta propunerile de remaniere a Guvernului, ca presedintele a avut un discurs demagogic,.

Dumitru Buzatu: `PSD trebuie sa se gandeasca sa treaca in Opozitie` Presedintele CJ Vaslui, mesaj surprinzator catre PNL, USR si PMP (VIDEO)

Dumitru Buzatu, social-democratul care conduce Consiliul Judetean Vaslui, indeamna PSD sa paraseasca guvernarea, in ipoteza in care ramane fara majoritate parlamentara. in acest scenariu, spune el in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )