Libnet.ro
UNICEF

17:45

Dupa 14 ani, Sala Sporturilor din Galati va fi redeschisa in acest week-end, cu premieri, demonstratii si baschet

Adevărul Adevărul,
Dupa 14 ani, Sala Sporturilor din Galati va fi redeschisa in acest week-end, cu premieri, demonstratii si baschet

Lucrarea de la Sala Sporturilor a costat 5,61 milioane de lei si a fost mult intarziata din cauza unor probleme de proiectare. continuă pe Adevărul

Disputa intre Roberta Anastase si Mircea Cosma pe Sala Sporturilor din Ploiesti.

Panouri publicitare cu Victor Ponta alaturi de primarul Ploiestiului si de seful CJ Prahova, pe care scrie Am promis. Am, facut. Sala Sporturilor, au fost amplasate in oras, Roberta Anastase spunand insa ca acestia sunt mincinosi si ca proiectul, initiat de Guvernul Boc, a fost blocat de Ponta, transmite Mediafax. Mai multe panouri publicitare de mari dimensiuni pe care apare fotografia premierului Victor Ponta alaturi de cea a primarului municipiului Ploiesti Iulian Badescu si a .

VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 0-1/ Victorie dupa 14 ani

Atletico Madrid s-a impus pe terenul rivalei Real Madrid, scor 1-0, unicul gol al disputei fiind marcat de Diego Costa, in minutul 11. Acest succes vine dupa o seceta de 14 ani - ultima victorie a lui Atletico pe Santiago Bernabeu a fost consemnata pe 30 octombrie 1999.

Sala Sporturilor din Ploiesti se redeschide, dupa doi ani de lucrari. Politicienii din Prahova se cearta pe merite

Sala Sporturilor din Ploiesti va fi inaugurata vineri cu un amical intre campionii de la CSU Asesoft si Steaua CSM Bucuresti. Mai multe panouri aparute in oras, in care apar Victor Ponta, Iulian Badescu si Mircea Cosma cu mesajul Am promis. Am facut! Sala Sporturilor Olimpia sunt criticate de Roberta Anastase care spune ca proiectul a fost finantat de Guvernul Boc.

Dupa 37 de cutremure, localnicii din Galati nu mai pot bea apa din fantani

Localnicii din comuna Izvoarele, din Galati, nu mai pot bea apa din fantani. Dupa numeroasele cutremure din ultimele zile, apa a devenit albicioasa si are un miros intepator. Inspectorii Directiei Sanitar.

Sala Sporturilor din Ploiesti se redeschide vineri, dupa doi ani de lucrari. Politicienii din Prahova se cearta pe merite

Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti va fi inaugurata vineri cu un amical intre campionii de la CSU Asesoft si Steaua CSM Bucuresti. Mai multe panouri aparute in Ploiesti, in care apar Victor Ponta, Iulian Badescu si Mircea Cosma cu mesajul Am promis. Am facut! Sala Sporturilor Olimpia sunt criticate de Roberta Anastase care spune ca proiectul a fost finantat de Guvernul Boc.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Fenomenele stranii din Galati, provocate de vasluieni! Au sapat pe sub pamant ca sa ajunga la crame

12 lucruri despre efectele vijeliei in RomaniaS-au intors din vacanta studentii de la Politehnica! Traficul site-urilor porno a explodatVijelia a smuls sute de oglinzi retrovizoare si casetofoane de masini in zona Garii de NordFenomenele stranii din Galati, provocate de vasluieni! Au sapat pe sub pamant ca sa ajunga la crameFoto! O pictura rupestra din pestera Polovragi ar putea fi prima aparitie media a Loredanei Groza.

Autoritatile din Galati, in alerta dupa cutremurele din judet: Nu putem sti daca sunt cutremure sau altceva. Sunt fenomene insotite de zgomote

Reprezentantii Prefecturii Galati spun ca asteapta in doua saptamani rezultatele specialistilor de la Institutul pentru Fizica Pamantului, care au instalat aparatura in zona localitatilor Slobozia Conachi - Izvoarele, unde in septembrie s-au inregistrat noua cutremure si ca sunt in alerta, relateaza Mediafax.

Romanii, dupa cinci ani de la intrarea in criza: mai saraci si mai indatorati

Octombrie 2008 a fost prima luna in care semnele marii recesiuni globale s-au aratat si in tara noastra. De atunci, economia si puterea de cumparare au stagnat, iar somajul si restantele la credite au crescut, scrie Adevarul .

Apple devine cel mai valoros bramd din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Apple devine cel mai valoros brand din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )