Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dupa cinci zile de dispute intre autoritatile din Arges, au fost stabilite noua localitati intre care se poate circula fara declaratie

Adevărul Adevărul,
Dupa cinci zile de dispute intre autoritatile din Arges, au fost stabilite noua localitati intre care se poate circula fara declaratie

Dupa cinci zile in care autoritatile judetene si locale s-au contrazis asupra existentei unei zone metropolitane a Pitestiului, marti, intr-o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta au fost stabilite localitatile din apropierea municipiului in care se poate circula fara declaratie pe propria raspundere. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, concluzii dupa primele zile de relaxare: Daca numarul de imbolnaviri va creste, vom interveni si vom impune restrictii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit despre concluziile pe care le-a tras dupa primele zile de relaxare a restictiilor, odata cu trecerea Romaniei de la starea de urgenta, la starea de.

11 muncitori din Vaslui, alungati de la o ferma din Germania: De cinci zile, suntem pe strazi, fara mancare, fara nimic (FOTO)

Situatie dramatica pentru 11 vasluieni din comuna Bacani. Oamenii, cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani, au plecat in Germania la cules de capsuni.

Sofer de TIR roman prins cu 83 de kilograme de cannabis de catre autoritatile din Franta

Un roman, sofer de TIR, a fost prins cu 83 de kilograme de cannabis in Franta. Barbatul a ascuns drogurile in sacose de rafie in autocamion, dar a fost descoperit de autoritatile franceze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )