Libnet.ro
UNICEF

17:30

Dupa sase ani de dezvoltare, Epic Games anunta lansarea Fortnite

Playtech Playtech,
Dupa sase ani de dezvoltare, Epic Games anunta lansarea Fortnite

Ar putea fi jocul cu cea mai lunga perioada de dezvoltare. Mai important decat atat este insa faptul ca Fortnite are o data oficiala de lansare si nu mai dureaza mult. Cei de la Epic Games sunt responsabili de unele dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile. Acesti dezvoltatori s-au aflat la carma unor []. continuă pe Playtech

OCDE: Economia globala se indreapta spre cea mai ridicata crestere din ultimii sase ani

Economia globala se indreapta, in 2017, spre cea mai ridicata crestere din ultimii sase ani, de 3,5%, sustinuta de comert, care ajuta la compensarea perspectivei mai slabe din Statele Unite, potrivit estimarilor publicate ieri de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), transmite Reuters.

Romania lucrului prost facut. Pasajele rutiere costisitoare care stau abandonate de sase ani pe centura Aradului

Doua importante proiecte de infrastructura finantate din fonduri guvernamentale la Arad zac uitate de sase ani in conservare, in timp ce toti ministrii Transporturilor care se succed de atunci la conducere promit, rand pe rand, finalizarea constructiilor.

PSD anunta lansarea programului Start-Up Nation

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a anuntat azi lansarea programului Start-Up Nation, care prevede finantarea pentru firmele sau afacerile infiintate in 2017, conform unui comunicat trimis Redactiei de catre PSD.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )