Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dupa scaderile din ultimele luni, Banca Transilvania si BRD au ajuns sa fie cu 50% mai ieftine decat competitorii regionali

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dupa scaderile din ultimele luni, Banca Transilvania si BRD au ajuns sa fie cu 50% mai ieftine decat competitorii regionali

Actiunile de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au scazut per ansamblu cu 7,4% in perioada verii si cu inca 1,7% luna aceasta, BRD si Banca Transilvania ajungand in prezent sa fie cu aproximativ 50% mai ieftine decat alte banci similare din regiune,. continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep, momente grele dupa infrangerea din finala Roland Garros: Simteam ca mor in fiecare zi

Simona Halep a oferit in ceas aniversar, un interviu special pentru Forbes, in care a dezvaluit cat de mult a suferit dupa infrangerea din acest an din finala de la Roland Garros, cu.

Alerta pe piata valutara. Euro a scazut dupa alegerile din Germania

Euro a scazut dupa alegerile din Germania, arata Bloomberg. Investitorii vor urmari anunturile in legatura cu politica monetara, mai ales avand in vedere faptul ca Alternativa pentru.

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni

Pretul petrolului a crescut la cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni, dupa ce unii dintre cei mai importanti producatori au declarat, in cadrul unei intalniri in Viena, ca piata globala se indreapta spre echilibru.

Mesajul transmis de Iohannis lui Merkel, dupa alegerile din Germania

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare cancelarului Angela Merkel, in urma rezultatului alegerilor legislative de duminica din RF Germania, potrivit unui comunicat al.

Boris Johnson pe Twitter: Ma aflu la Bucuresti pentru a-l asigura pe ministrul Melescanu ca relatiile Marea Britanie-Romania vor fi si mai puternice dupa iesirea din UE

Ministrul de Externe britanic Boris Johnson a scris luni seara pe Twiter ca se afla la Bucuresti pentru a-l asigura pe omologul sau roman Teordor Melescanu ca relatiile romano-britanice vor si mai puternice dupa iesirea Marii Britanii din UE.

Cursul monedei euro a scazut dupa alegerile din Germania

Cursul euro a scazut fata de majoritatea monedelor, dupa anuntarea rezultatelor alegerilor din Germania, in care formatiunea cancelarului Angela Merkel s-a clasat pe primul loc, iar partidul de extrema-dreapta a obtinut pozitia a treia.

Sectorul bancar duce bursele europene la cel mai ridicat nivel din ultimele zece saptamani

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, atingand cel mai ridicat nivel al ultimelor zece saptamani datorita evolutiei sectorului bancar, in asteptarea unor indicii privind reforma fiscala din SUA.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )