Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ecaterina Andronescu: Controlul Ministerului Educatiei la Universitatea Bioterra va incepe luni

Adevărul Adevărul,
Ecaterina Andronescu: Controlul Ministerului Educatiei la Universitatea Bioterra va incepe luni

Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, joi, ca Universitatea Bioterra din Capitala va fi supusa, incepand de lunea viitoare, unor verificari ale Corpului de control al Ministerului Educatiei, fiind vizat in special modul de gestionare a studentilor, respectiv inmatricularea si acordarea notelor. continuă pe Adevărul

Andronescu: Controlul Ministerului Educatiei la Universitatea Bioterra va incepe luni.

Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, joi, ca Universitatea Bioterra din Capitala va fi supusa, incepand de lunea viitoare, unor verificari ale Corpului de control al Ministerului Educatiei, fiind vizat in special modul de gestionare a studentilor, incepand cu inmatricularea, si a notelor, potrivit Mediafax. Controlul, anuntat initial ca va demara joi, a fost amanat din pricina faptului ca sunt in desfasurare anchetele organelor abilitate, in dosarul divulgarii de subiecte la .

Ecaterina Andronescu: O sa trimitem Corpul de Control la Universitatea Bioterra sa vedem ce s-a intamplat

Ministerul Educatiei va trimite Corpul de Control la Universitatea Bioterra, a anuntat ministrul Ecaterina Andronescu, pentru Realitatea TV. Declaratia vine dupa ce presa a scris ca aproximativ 40 de cadre didactice si salariati ai unei Universitati sunt dusi la audieri pentru fapte de coruptie si fals. Nu ne putem juca cu scoala, oricare ar fi nivelul ei, a afirmat Andronescu.

Mediafax: Universitatea Bioterra a fost implicata in 2000 intr-un scandal legat de diplome

Universitatea Bioterra a fost implicata, in 2000, intr-un scandal legat de emiterea de diplome si certificate imprimate de Ministerul Educatiei, fara ca Bioterra sa aiba dreptul pentru asemenea tipizate, la acea vreme CNEEA hotarand retragerea autorizatiei, pana la remedierea problemelor, relateaza Mediafax.

Universitatea Bioterra, IMPLICATA in 2000 intr-un SCANDAL legat de DIPLOME.

Universitatea Bioterra a fost implicata, in 2000, intr-un scandal legat de emiterea de diplome si certificate imprimate de Ministerul Educatiei, fara ca Bioterra sa aiba dreptul pentru asemenea tipizate, la acea vreme CNEEA hotarand retragerea autorizatiei, pana la remedierea problemelor, potrivit Mediafax. La sfarsitul anului 2000, Consiliul National de Evaluare Academica si Acreditare CNEAA) de la acea vreme a hotarat retragerea autorizatiei si a dreptului de functionare pentru toate .

Ecaterina Andronescu: Ministerul Educatiei va conlucra cu Biserica pentru imbunatatirea programei de religie

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, afirma ca ministerul va conlucra cu Biserica pentru imbunatatirea programei de religie, astfel incat sa fie pus un accent mai mare pe ceea ce inseamna sistemul de valori de referinta si valorile morale in societate.

Lista POLITICIENILOR care au ABSOLVIT Universitatea Bioterra, unde o diploma se CUMPARA cu 1. ...

Mediul universitar este zguduit de un nou scandal dupa ce mai multi profesori au fost acuzati de fals intelectual, iar altii sunt banuiti de coruptie. Politicieni importanti au terminat aceasta universitate. CITESTE SI: Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra, a fost retinut de procurori Politistii si procurorii au facut 19 perchezitii in Bucuresti, dintre care una domiciliara si 18 la Universitatea Bioterra, precum si alte trei in Olt, Dragasani si Ilfov, intr-un caz in .

Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra, a fost retinut de procurori.

Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra Bucuresti, a fost retinut de procurori, joi, fiind acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, fals intelectual si material in inscrisuri oficiale, uz de fals si instigare la fals intelectual si material, potrivit mediafax. CITESTE SI: Lista POLITICIENILOR care au ABSOLVIT Universitatea Bioterra, unde o diploma licenta se CUMPARA cu 1. 000 de euro Potrivit Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si .

Cat plateau studentii pentru o diploma de licenta la Universitatea Bioterra

Surse judiciare au anuntat ce sume le cereau angajatii de la Universitatea Bioterra cercetati de procurori studentilor pentru o marire de nota si pentru o diploma de licenta, scrie Mediafax. Profesorii ar fi.

Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra, a fost retinut de procurori

Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra Bucuresti, a fost retinut de procurori, joi, fiind acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, fals intelectual si material in inscrisuri oficiale, uz de fals si instigare la fals intelectual si material, informeaza Mediafax.

Profesor la Universitatea Bioterra, retinut de procurori sub acuzatiile de fals intelectual si uz de fals

Profesorul Adrian Dulugeac, sef de lucrari la Universitatea Bioterra Bucuresti, a fost retinut de procurori, joi, sub acuzarile de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, fals intelectual si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )