Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ecaterina Andronescu, mesaj pentru conducerea PSD: De regula, protestele se fac fata de Putere

Adevărul Adevărul,
Ecaterina Andronescu, mesaj pentru conducerea PSD: De regula, protestele se fac fata de Putere

Senatoarea Ecaterina Andronescu s-a delimitat de colegii sai din conducerea PSD care sustin organizarea de proteste in urmatoarele saptamani. Fosta detinatoare a portofoliului Educatiei a subliniat ca protestele se fac fata de Putere, ceea ce nu e cazul de aceasta data. continuă pe Adevărul

Firea, intrebata daca Tudose vrea sa preia conducerea PSD: Asa cred unii colegi si asa cred si eu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, la Antena 3, ca ea crede ca premierul Mihai Tudose vrea sa preia conducerea PSD, dar ca ea nu are nici cea mai vaga intentie de a se inscrie in cursa pentru functie. Potrivit acesteia, ea ar vrea sa castige un al doilea mandat de primar.

Catalin Ivan: Firea vrea sa preia conducerea PSD / Primarul general neaga

UPDATE: Gabriela Fireaa negat acuzatia si a sustinut ca este victima unei campanii de denigrare. Gabriela Firea vrea sa preia conducerea PSD, a declarat europarlamentarul PSD Catalin.

Tudor Chirila, mesaj pentru protestatari: Nu va iesi nimic bun decat pentru cei care de-abia asteapta sa demonstreze ca in piata e o mana de huligani (FOTO)

Tudor Chirila a declarat, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca protestele trebuie sa ramana pasnice, ele fiind vizibile oriunde daca vor fi din ce in ce mai multi cei care nu vor accepta sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )