Libnet.ro
UNICEF

11:15

O echipa internationala de cercetatori a descoperit probabil 'cel mai vechi stramos al omului' (studiu)

Hotnews Hotnews,
 O echipa internationala de cercetatori a descoperit probabil

O echipa internationala de cercetatori a descoperit cel mai vechi stramos al omului si probabil un spectru vast al altei specii, scrie luni BBC News. Cercetatorii sustin ca este vorba despre urmele fosilizate - 'splendid de bine pastrate' - ale unei creaturi vechi de 540 de milioane de ani. continuă pe Hotnews

Fosilele unui organism marin considerat cel mai vechi stramos al omului, descoperite in China

Oamenii de stiinta au descoperit fosilele unui organism marin microscopic, considerat cel mai vechi stramos cunoscut al omului, dar si al unui numar mare de alte specii, informeaza BBC.

Topul celor mai vechi ziare din lume. Istoria cotidianului inchis cinci ani din cauza ocupatiei trupelor lui Napoleon

Trei ziare se pot lauda ca sunt cele mai vechi din lume. Toate sunt din Europa, au fost infiintate in secolul al XVII-lea in Suedia, Olanda si Italia si doar unul dintre ele este cotidian. Care sunt acestea si ce istorie si intamplari au in spate, aflati din materialul urmator.

Probabil cea mai puternica forta politica a Romaniei |OPINIE

In afara de Liviu Dragnea pe de o parte si Klaus Iohannis pe de alta, mai exista un personaj intors pe toate fetele in aceste zile si atacat din toate partile tocmai fiindca are o forta comparabila. Este vorba de personajul colectiv care protesteaza in aceste zile, in strada, fata de intentiile noii puteri de a pune asterisc anticoruptiei si independentei justitiei si de a salva pielea numerosilor puternici ai zilei cu dosare penale si a celor din gasca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.225 seconds )