Libnet.ro
UNICEF

07:45

Topul celor mai vechi ziare din lume. Istoria cotidianului inchis cinci ani din cauza ocupatiei trupelor lui Napoleon

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai vechi ziare din lume. Istoria cotidianului inchis cinci ani din cauza ocupatiei trupelor lui Napoleon

Trei ziare se pot lauda ca sunt cele mai vechi din lume. Toate sunt din Europa, au fost infiintate in secolul al XVII-lea in Suedia, Olanda si Italia si doar unul dintre ele este cotidian. Care sunt acestea si ce istorie si intamplari au in spate, aflati din materialul urmator. continuă pe Adevărul

O aplicatie controversata ajuta chinezii sa-si cumpere bilete de tren pentru cea mai mare migratie din lume

Sute de milioane de chinezi merg la familiile lor pentru marea sarbatoare a Anului Nou Chinezesc, iar gasirea unui bilet de tren este foarte complicata. Aparitia unor aplicatii mobile care sa faca mai mari sansele de procurare a unui bilet a bucurat multa lume, insa aceste aplicatii sunt criticate de multi care spun ca soft-urile sunt un mijloc de a trisa si fac ca pretul biletelor sa creasca. Atat de multi oameni calatoresc in aceste zile cu masina, trenul si autobuzele in China, incat evenimentul este denumit cea mai mare migratie din lume.

Sebastian Ghita, pe lista celor mai urmariti fugari din Europa: Datele fostului deputat au fost publicate pe site-ul Europol (FOTO)

Disparut din evidentele Politiei Romane de la mijlocul lunii decembrie, fostul deputat Sebastian Ghita a ajuns pe site-ul Europol la rubrica Europe's most wanted fugitivies cei mai urmariti.

76,8 centimetri: Cum arata cainele cu CEA MAI MARE COADA din lume! (VIDEO)

Keon, un caine din Belgia, din rasa Ogar irlandez, a inregistrat un nou record mondial, avand cea mai lunga coada, care masoara 76,8 centimetri in lungime. Keon este un caine extrem de.

Se desemneaza CEA MAI FRUMOASA FEMEIE DIN LUME. Cine este reprezentanta Romaniei la Miss Univers (FOTO)

Peste 80 de femei din lumea intreaga s-au adunat joi la Manila pentru a concura in cadrul concursului de frumusete Miss Univers, care va culmina luni cu ceremonia de incoronare a.

Top 10 cele mai vizitate orase din lume: ce metropola se afla pe primul loc si cati turisti atrage anual

Compania internationala de cercetare de piata Euromonitor a facut public raportul anual al celor mai vizitate orase din lume in 2015.

Cele mai frumoase locuri din lume, perfecte pentru iubitorii de aventura

Fiecare aventura are nevoie de un cadru pe masura.

O echipa internationala de cercetatori a descoperit probabil 'cel mai vechi stramos al omului' (studiu)

O echipa internationala de cercetatori a descoperit cel mai vechi stramos al omului si probabil un spectru vast al altei specii, scrie luni BBC News. Cercetatorii sustin ca este vorba despre urmele fosilizate - 'splendid de bine pastrate' - ale unei creaturi vechi de 540 de milioane de ani.

Fosilele unui organism marin considerat cel mai vechi stramos al omului, descoperite in China

Oamenii de stiinta au descoperit fosilele unui organism marin microscopic, considerat cel mai vechi stramos cunoscut al omului, dar si al unui numar mare de alte specii, informeaza BBC.

Masuri DRASTICE anti-tutun: Care este primul stat din lume unde se doreste eliminare COMPLETA a FUMATULUI

Autoritatile finlandeze vor sa limiteze drastic consumul de tutun sub orice forma. Astfel, a fost stabilita tinta ca pana in anul 2040, mai putin 2% din populatia tarii sa mai fumeze, informeaza.

Masuri DRASTICE anti-tutun: Care este primul stat din lume unde se doreste eliminarea COMPLETA a FUMATULUI

Autoritatile finlandeze vor sa limiteze drastic consumul de tutun sub orice forma. Astfel, a fost stabilita tinta ca pana in anul 2040, mai putin 2% din populatia tarii sa mai fumeze, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )