Libnet.ro
UNICEF

13:15

Echipa lui Donald Trump renunta la contestarea rezultatelor scrutinului in statul Arizona

Hotnews Hotnews,
 Echipa lui Donald Trump renunta la contestarea rezultatelor scrutinului in statul Arizona

Echipa presedintelui in functie al SUA, Donald Trump, a renuntat la actiunea judiciara de contestare a rezultatului scrutinului prezidential in statul Arizona, informeaza publicatia The Wall Street Journal. continuă pe Hotnews

Donald Trump contesta validarea rezultatelor din Michigan la alegerile prezidentiale din SUA

Dupa ce democratulJoe Bidena fost declarat noul presedinte-ales al SUA, castigand in fata lui Donald Trump, cu o diferenta majora la votul popular, actualul presedinte in functie a reactionat pe.

Echipa lui Donald Trump a pierdut procesul intentat CNN pentru defaimare

Un judecator federal a respins joi procesul intentat de echipa campaniei presedintelui Donald Trump retelei CNN pentru un material de opinie in care era sustinut ca aceasta este gata sa primeasca ajutorul Rusiei.

Alegeri SUA: Biden castiga in cele din urma 306 electori, Trump 232 (mass-media)

Democratul Joe Biden a castigat in cele din urma 306 de electori impotriva a 232 pentru rivalul sau republican Donald Trump. Nu este vorba de un rezultat oficial ci o apreciere a presei din mass-media americana CNN si NBC) care-l dau castigator pe Joe Biden in Georgia 16 mari electori) si pe Donald Trump in Carolina de Nord 15). Echipa lui Donald Trump renunta la contestarea rezultatelor scrutinului in statul ArizonaCasa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump consilier).

Echipa de campanie a lui Donald Trump incearca sa blocheze certificarea rezultatelor scrutinului in Michigan

Echipa de campanie a presedintelui republican Donald Trump a anuntat ca va initia un proces in Michigan, solicitand ca rezultatele alegerilor prezidentiale din acest stat sa nu fie certificate pana nu se poate verifica daca voturile au fost exprimate legal, informeaza Reuters.

Cat timp poate continua Donald Trump sa conteste rezultatul votului si care sunt scenariile posibile

De la anuntul privind victoria lui Joe Biden, Donald Trump refuza sa se declare invins si este sustinut de parlamentarii republicani. Au fost introduse actiuni in justitie in cel putin cinci state-cheie, care acuza fraude sau nereguli in procesul electoral. in Georgia - unde scrutinul a fost foarte strans - se anunta o renumarare a voturilor, care nu este exclusa nici in Wisconsin. Demersuri care, potrivit AFP, nu au practic sanse sa schimbe rezultatul scrutinului.

Echipa campaniei lui Donald Trump a pierdut procesul intentat CNN pentru defaimare

Un judecator federal a respins joi procesul intentat de echipa campaniei presedintelui Donald Trump retelei CNN pentru un material de opinie in care era sustinut ca aceasta este gata sa primeasca ajutorul Rusiei, potrivit News.

Donald Trump ar putea castiga o avere, dupa ce a pierdut alegerile. Cum este posibil acest lucru

Desi a pierdut alegerile, Donald Trump ar putea castiga o suma uriasa de bani de pe urma unui contract care lui Obama i-a adus incasari de aproximativ 65 de milioane de dolari. Donald Trump ar putea castiga o avere Dupa ce a fost invins de Joe Biden la alegerile prezidentiale, Trump este curtat acum de .

Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora venita din SUA

Donald Trump este casatorit cu Melania de 15, insa in ultima vreme tot au aparut zvonuri precum ca sotia presedintelui ar vrea sa puna capat mariajului. Un zvon ar fi intretinut chiar de fosta asistenta a lui Trump care sustine ca totul a fost doar o afacere. Divorteaza Donald Trump?! Vestea de ultima ora din .

Ce face si cum arata acum prima sotie a lui Donald Trump. De nerecunoscut! Foto

S-a aflat ce face si cum arata acum prima sotie a lui Donald Trump. Femeia este de nerecunoscut. Cea care a fost casatorita cu magnatul american din 1977 pana in 1992 are acum 71 de ani si spune ca fostul ei sot nu stie sa piarda, facand referire la alegerile prezidentiale. Ivana Trump, fosta sotie .

Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile. Americanii au facut anuntul: ce va face

Surse Axiox. com au dezvaluit ca Donald Trump se gandeste sa candideze din nou, in scrutinul prezidential din 2024. Nu a recunoscut nici acum victoria lui Joe Biden. Donald Trump, decizie surpriza dupa ce a pierdut alegerile: intentioneaza sa-si joace si ultima carte Daca Joe Biden este ales presedinte al SUA, ce consecinte vor fi in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )