Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alegeri SUA: Biden castiga in cele din urma 306 electori, Trump 232 (mass-media)

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Biden castiga in cele din urma 306 electori, Trump 232 (mass-media)

Democratul Joe Biden a castigat in cele din urma 306 de electori impotriva a 232 pentru rivalul sau republican Donald Trump. Nu este vorba de un rezultat oficial ci o apreciere a presei din mass-media americana CNN si NBC) care-l dau castigator pe Joe Biden in Georgia 16 mari electori) si pe Donald Trump in Carolina de Nord 15). Echipa lui Donald Trump renunta la contestarea rezultatelor scrutinului in statul ArizonaCasa Alba se pregateste pentru un al doilea mandat al lui Donald Trump consilier). continuă pe Hotnews

Biograful lui Trump: in cele din urma va obtine ce si-a dorit

Michael DAntonio, biograful lui Donald Trump care a scris doua carti despre presedintele republican ii prezice un viitor ilustru acestuia si familiei sale care insa nu va avea prea multe de-a face cu hotelurile Trump sau Casa Alba, scrie Deutsche Welle.

Fotografie de etapa in alegerile din SUA. Trump castiga Alaska. Biden conduce, in prelungiri, cu scorul de 279 la 217

La noua zile de la alegerile prezidentiale americane, niciun invingator nu a fost declarat in trei state Carolina de Nord 15 mari electori), in care Trump a fost favorit, Georgia 16 mari electori) si Arizona 11 mari electori), care inclina catre Biden.

ALEGERI SUA: Joe Biden il numeste pe Ron Klain sef de personal si asistent al presedintelui SUA

Presedintele ales al SUA Joe Biden l-a numit miercuri pe Ron Klain, un important oficial democrat, sef de personal si asistent al presedintelui.

Alegeri SUA 2020. Echipa de campanie a lui Trump, recurs impotriva votului prin corespondenta in Pennsylvania pentru a impiedica certificarea victoriei lui Biden

Echipa de campanie a presedintelui american in exercitiu Donald Trump a formulat un recurs la un tribunal federal, in Pennsylvania, cu scopul de a-i impiedica pe oficialii locali sa certifice victoria presedintelui-ales Joe Biden in acest stat, relateaza Reuters.

Alegeri SUA: Nu exista nicio dovada de buletine de vot pierdute sau modificate (autoritati electorale)

Mai multe autoritati electorale americane au indicat joi intr-un comunicat comun, la mai mult de o saptamana de la alegerile prezidentiale, ca nu s-a gasit nicio dovada de buletine de vot pierdute sau modificate sau de sisteme de vot piratate, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Alegerile din 3 noiembrie au fost cele mai sigure din istoria Statelor Unite, au declarat aceste autoritati locale si nationale responsabile cu securitatea scrutinului, intre care agentia de securitate cibernetica si a infrastructurilor CISA), care depinde de Ministerului Securitatii Interne.

Alegeri SUA 2020. Ce urmareste Donald Trump refuzand sa-si recunoasca infrangerea si ce sanse au plangerile sale in justitie?

Presedintele Donald Trump continua sa nu-si recunoasca infrangerea, invocand fraude masive, iar campania sa a lansat un val de contestatii in justitie in ciuda faptului ca oficialitati americane federale din domeniul securitatii au declarat ca alegerile din 3 noiembrie au fost cele mai sigure din istoria moderna a SUA. Trump este acuzat ca nu stie sa piarda, ca adanceste diviziunile din societate si stirbeste prestigiul Americii in lume.

ALEGERI SUA: Democratii vor avea o majoritate in Camera Reprezentantilor, desi au inregistrat pierderi

Democratii vor dispune de o majoritate mai mica decat in prezent in Camera Reprezentantilor dupa alegerile din 3 noiembrie in care au incercat sa-si pastreze districtele pe care le castigasera in urma cu doi ani in dauna republicanilor.

Cati bani ar putea castiga Melania, in urma divortului de Donald Trump. Suma este uriasa

In timp ce Donald Trump se tot agata de scaunul prezidential, umbla vorba ca sotia lui, Melania, pregateste, in culise, divortul. De altfel, la varsta de 50 de ani, Prima Doamna a Americii asteapta debarcarea de la Casa Alba pentru a face pasul, caci aceasta nu vrea sa ii dea aceasta lovitura sotului ei cata .

Alegeri SUA 2020. Trump nu renunta. Anunta alte contestari in justitie ale rezultatelor prezidentialelor

Refuzul presedintelui american republican Donald Trump de a-si accepta infrangerea in alegerile desfasurate pe 3 noiembrie a creat un peisaj politic haotic in SUA. Echipa de campanie a lui Trump a anuntat marti ca va initia un proces in Michigan, solicitand ca rezultatele alegerilor prezidentiale din acest stat sa nu fie certificate pana nu se poate verifica daca voturile au fost exprimate legal.

ALEGERI SUA: Secretarul american al Justitiei autorizeaza deschiderea de anchete

Secretarul american al Justitiei, Bill Barr, a dat unda verde ieri deschiderii de anchete privind posibile nereguli in timpul alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie despre care Donald Trump da asigurari ca au fost marcate de fraude , fara a aduce insa dovezi,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )