Libnet.ro
UNICEF

16:31

Echipa masculina de gimnastica a ratat calificarea la Jocurile Olimpice

Online Sport Online Sport,
Echipa masculina de gimnastica a ratat calificarea la Jocurile Olimpice

Gimnastii tricolori au esuat in tentativa de a participa in vara la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. continuă pe Online Sport

Gimnastica artistica: Echipa masculina a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio

Echipa masculina de gimnastica artistica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, dupa ce s-a clasat doar pe locul 5 in clasamentul final al turneului preolimpic din metropola braziliana.

Echipa masculina de gimnastica a ratat calificarea la Jocurile Olimpice (VIDEO)

Noapte dezastruoasa pentru echipa masculina de gimnastica a Romaniei, care a ratat calificarea la Jocurile Olimpice. Gimnastii romani s-au situat pe locul 5 la turneul preolimpic de la Rio, de unde doar.

Ne-am intors in timp 32 de ani: echipa masculina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la JO de la Rio

Echipa masculina de gimnastica a Romaniei a ratat, sambata noapte, calificarea la Jocurile Olimpice, dupa ce s-a clasat pe locul 5 la turneul preolimpic de la Rio, de unde doar primele patru clasate ajung la Olimpiada.

Nationala de gimnastica, aproape de calificare la Jocurile Olimpice: de ce depind baietii pentru a merge la Rio

Cu Marian Dragulescu in frunte, baietii au inregistrat un punctaj destul de bun si sunt in carti pentru o prezenta spectaculoasa in Brazilia.

Cu bunicii in prima linie. Ponor si Dragulescu sunt cei mai varstnici gimnasti din echipele care incearca sa se califice la Jocurile Olimpice

Catalina Ponor 29 de ani) si Marian Dragulescu 36 de ani) sunt decanii de varsta ai nationalelor care se lupta in acest weekend, in cadrul turneului preolimpic de la Rio de Janeiro, pentru a obtine unul dintre ultimele bilete ramase in joc pentru Jocurile Olimpice.

Scrima: Malina Calugareanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Scrimera romana Malina Calugareanu s-a calificat, sambata, la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, Brazilia, dupa ce a realizat un concurs excelent in turneul preolimpic individual de floreta de la Praga, informeaza Federatia Romana de Scrima.

Iolanda Balas a cucerit Cetatea Eterna, la Jocurile Olimpice din 1960, dar comunistii au ars-o la bani:Nu uita, clasa muncitoare face economii!

Iolanda Balas Soter a fost vedeta delegatiei Romaniei de la Jocurile Olimpice de la Roma, din 1960, uluind intreaga asistenta a finalei la saritura in inaltime. Ramasa fara adversare inca de la 1,73 metri, ea a sarit apoi 1,77 metri, 1,81 metri si 1,85 metri, in ovatiile publicului.

Echipa masculina de handbal CSM Bucuresti a cucerit Cupa Romaniei

Echipa masculina de handbal CSM Bucuresti a cucerit primul sau trofeu, Cupa Romaniei, sambata seara, in Sala Polivalenta din Braila, dupa ce a invins-o in finala pe Steaua.

Lupte: Alina Vuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, la categoria 48 de kilograme

Sportiva romana Emilia Alina Vuc s-a calificat, vineri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia, disciplina lupte feminin, dupa ce a acces in finala categoriei 48 de kilograme din cadrul Turneului de calificare din Serbia, informeaza Mediafax citand informatii facute publice de CSA Steaua Bucuresti.

Romania are inca o sportiva la Jocurile Olimpice de la Rio: o vicecampioana europeana ne va reprezenta la JO 2016

Un weekend in care toti asteapta sa vada daca nationala feminina de gimnastica va reusi sa ajunga la Rio a inceput bine, printr-o calificare intr-un alt sport.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )