Libnet.ro
UNICEF

12:45

Echipa nationala: Au venit rezultatele la testul COVID. Un membru al delegatiei este pozitiv

România Liberă România Liberă,
Echipa nationala: Au venit rezultatele la testul COVID. Un membru al delegatiei este pozitiv

Un membru al delegatiei echipei nationalei de fotbal a Romaniei a fost testat pozitiv la coronavirus. continuă pe România Liberă

Covid-19 la echipa nationala! Cate cazuri au depistat: A parasit lotul si a intrat in izolare

Nationala Romaniei va avea joi unul dintre cele mai importante meciuri din ultimii ani. De la ora 21:45, la Reykjavik, va infrunta nationala Islandei intr-un meci baraj pentru Euro 2020 competitie care si-a pastrat numele desi a fost mutata in 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). inainte de plecarea spre Islanda, toti membrii jucatorii si .

Nicusor Dan: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului. Dan a fost prezent duminica seara la Romania Tv alaturi de premierul Ludovic Orban, care la randul sau este in autoizolare pana ii vine rezultatul testului COVID. Seful Executivului a participat marti la emisiunea lui Silviu Manastire de la postul B1 Tv, moderator care este infectat cu noul virus.

NICUSOR DAN: Am facut testul COVID-19 si am decis sa ma autoizolez pana la aflarea rezultatului

Primarul ales al Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca a efectuat testul COVID-19 si a decis sa se autoizoleze pana la aflarea rezultatului.

UPDATE Nicusor Dan face si el testul COVID-19 si intra in izolare Initial, spusese ca nu e cazul

Nicusor Dan si-a facut si el testul pentru COVID-19, dupa ce a fost la emisiunea lui Silviu Manastire, confirmat cu coronavirus. Daca initial nu pusese problema autoizolarii, primarul ales al Bucurestiului a anuntat pe Facebook ca o va face.

Testul Covid pentru premierul Orban este negativ. Seful Guvernului ramane totusi in carantina

Premierul Ludovic Orban a obtinut un rezultat negativ la testarea Covid, a anuntat, luni la amiaza, .

Islanda vs Romania: Asteptarea a luat sfarsit - Se cunosc rezultatele testelor Covid-19 facute de jucatorii nationalei si de staful tehnic

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, miercuri seara, ca rezultatele testelor pentru coronavirus facute in Islanda de componentii echipei nationale si ai stafului tehnic al primei reprezentative sunt negative.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )