Libnet.ro
UNICEF

12:00

Echipaj de politie luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri care faceau drifturi, intr-o parcare din Mamaia

Antena3 Antena3,
Echipaj de politie luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri care faceau drifturi, intr-o parcare din Mamaia

Un echipaj de politie din Constanta a fost luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri, intr-o parcare din Mamaia. Tinerii se adunasera acolo ca sa faca drifturi, pana cand cineva a anuntat. continuă pe Antena3

Romania pesimismului: cei mai multi romani spun ca traiesc prost si ca Romania merge in jos

Romanii nu au inca incredere in puterea economica a tarii. Cei mai multi dintre ei, 44,6%, cred ca economia Romaniei merge tot in jos, iar 66,7% dintre ei sunt de parere ca tara in sine se indreapta intr-o directie gresita, potrivit unui studiu.

Mai multi consilieri de la Cotroceni ar putea demisiona pentru a se inscrie in PMP - surse.

Consilierii prezidentiali Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze din functiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, mai multi consilieri prezidentiali urmeaza sa decida, in zilele urmatoare, daca raman la Palatul Cotroceni sau se inscriu in Partidul Miscarea Populara, discutiile urmand a se transa in zilele urmatoare. Pe langa consilierii prezidentiali Adrian .

Accidentul aviatic din Apuseni: Procurorii audiaza, luni, mai multi martori.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia audiaza, luni, mai multi localnici si membri ai echipelor de salvare care pot furniza informatii despre accidentul aviatic produs in Apuseni, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, Mihaela Chicea, a declarat, luni, ca procurorii care ancheteaza accidentul aviatic produs saptamana trecuta fac audieri in acest caz. Chicea a spus ca procurorii vor audia, luni, mai multe persoane dintre cele care au .

Iasi: Mai multi jurnalisti au fost agresati de agentii de paza angajati de Cristian Adomnitei

Mai multi jurnalisti au fost bruscati de agentii unei firme de paza private, care asigurau securitatea presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, care si-a botezat fetita. Jurnalistii se aflau langa biserica, unde a avut loc slujba, relateaza Digi 24.

Romania sub zapada. Mai multe drumuri nationale raman inchise, zeci de trenuri anulate. Autoritatile intervin pentru salvarea mai multor persoane

Sute de case sunt in continuare sub zapezi si nu au curent electric, zeci de drumuri sunt inchise si mai multe trenuri sunt anulate. Si peste toate acestea meteorologii au emis marti noi informari de Cod portocaliu si Cod galben de viscol, iar pentru joi si vineri a fost anuntat ger.

Zapada mai inalta de 2 metri.

Ninsoarea si viscolul cu care s-au confruntat in ultimele zile judetele din sud-estul tarii au adus doua noutati in administrarea situatiilor de urgenta, emiterea avertizarii de cod rosu pentru viscol in judetele Braila, Vrancea si Buzau si decretarea starii de alerta in aceste judete. Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu, a explicat ca instituirea avertizarii cod rosu e justificata prin intrunirea cumulativa a mai multor conditii, caderea unor cantitati .

Romania a atras in 2013 mai multi turisti straini

Numarul de nopti petrecute de turistii straini in unitatile de cazare din tara noastra a crescut, anul trecut, cu 5,1%, dar turismul autohton este in continuare cu mult in urma statelor vecine, mai putin de o cincime dintre innoptari revenind vizitatorilor straini, potrivit unui barometru Eurostat publicat astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )