Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romania pesimismului: cei mai multi romani spun ca traiesc prost si ca Romania merge in jos

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania pesimismului: cei mai multi romani spun ca traiesc prost si ca Romania merge in jos

Romanii nu au inca incredere in puterea economica a tarii. Cei mai multi dintre ei, 44,6%, cred ca economia Romaniei merge tot in jos, iar 66,7% dintre ei sunt de parere ca tara in sine se indreapta intr-o directie gresita, potrivit unui studiu. continuă pe Wall-Street Ro

Romania a atras in 2013 mai multi turisti straini

Numarul de nopti petrecute de turistii straini in unitatile de cazare din tara noastra a crescut, anul trecut, cu 5,1%, dar turismul autohton este in continuare cu mult in urma statelor vecine, mai putin de o cincime dintre innoptari revenind vizitatorilor straini, potrivit unui barometru Eurostat publicat astazi.

Echipaj de politie luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri care faceau drifturi, intr-o parcare din Mamaia

Un echipaj de politie din Constanta a fost luat la bataie cu bulgari de zapada de mai multi tineri, intr-o parcare din Mamaia. Tinerii se adunasera acolo ca sa faca drifturi, pana cand cineva a anuntat.

Mai multi consilieri de la Cotroceni ar putea demisiona pentru a se inscrie in PMP - surse.

Consilierii prezidentiali Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze din functiile de la Palatul Cotroceni, pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara, potrivit unor surse politice, citate de Mediafax. Potrivit surselor citate, mai multi consilieri prezidentiali urmeaza sa decida, in zilele urmatoare, daca raman la Palatul Cotroceni sau se inscriu in Partidul Miscarea Populara, discutiile urmand a se transa in zilele urmatoare. Pe langa consilierii prezidentiali Adrian .

Accidentul aviatic din Apuseni: Procurorii audiaza, luni, mai multi martori.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia audiaza, luni, mai multi localnici si membri ai echipelor de salvare care pot furniza informatii despre accidentul aviatic produs in Apuseni, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia, Mihaela Chicea, a declarat, luni, ca procurorii care ancheteaza accidentul aviatic produs saptamana trecuta fac audieri in acest caz. Chicea a spus ca procurorii vor audia, luni, mai multe persoane dintre cele care au .

Iasi: Mai multi jurnalisti au fost agresati de agentii de paza angajati de Cristian Adomnitei

Mai multi jurnalisti au fost bruscati de agentii unei firme de paza private, care asigurau securitatea presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, care si-a botezat fetita. Jurnalistii se aflau langa biserica, unde a avut loc slujba, relateaza Digi 24.

Contribuabilii cei mai mai importanti din Oradea au fost premiati

Primaria Oradea a organizat si in acest an Gala Antreprenori pentru Oradea, manifestare in cadrul careia administratia locala a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local. Avand in vedere ca anul acesta firma Plastor sarbatoreste 100 de ani de existenta, editia din 2014 a avut loc la sediul Plastor.

Cei mai mari actionari ai Cemacon au cumparat 11% din actiunile companiei in oferta de preluare

Cei mai mari actionari ai Cemacon - fondul de investitii KJK Fund SICAV-SIF, SSIF Broker si firma AndreiAndrei Consultanta, detinuta de Andrei Cionca, fondatorul Casei de Insolventa Transilvania - au preluat 11,1% din actiunile companiei in oferta.

FOTO Premii pentru cei mai activi voluntari ai asociatiei Caritas Eparhial din Oradea

Asociatia Caritas Eparhial din Oradea si-a premiat cei mai activi voluntari in anul 2013. Au totalizat peste 4. 000 de ore de voluntariat prestate in serviciul aproapelui. Au fost acordate 9 premii pe activitati si programe, 5 premii speciale si premiul Voluntarul anului 2013.

Judetele cele mai asistate social. Teleormanul e campion, urmat de Vaslui si Mehedinti. La polul opus, Bucuresti si Brasov

Nu ne-am uitat la numelere in sine, ci la cat la suta din populatia unui judet obtine sprijin financiar de la Stat ajutor minim garantat). Teleormanul e primul in top, cu toate ca PIB-ul/judet nu este ultimul din tara. Nici salariul mediu/judet nu e cel mai scazut in Teleorman, asa incat explicatia trebuie sa stea in alta parte. Poate in controlul facut de Curtea de Conturi, despre care HotNews a scris primul sau poate in alegerile care vor urma nefiind dificil de facut legatura dintre ajutoare si voturi). La polul celalalt al clasamentului sta Capitala si Brasovul.

Cei mai infioratori, cei mai rai, cei mai... Topul personajelor negative din desenele Disney

Sunt 25 de personaje malefice, dar noi am ales doar 10 dintre imaginile Disney pe care le-am urat cel mai mult.

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )