Libnet.ro
UNICEF

17:45

Echipele de start la Steaua - Chelsea

Online Sport Online Sport,
Echipele de start la Steaua - Chelsea

Apasati aici pentru a vedea echipele care vor intra pe teren, marti seara, in meciul Steaua - Chelsea din Champions League: . continuă pe Online Sport

Asa am trait LIVE Steaua - Chelsea 0-4

Apasati aici pentru a urmari desfasurarea integrala a partidei dintre Steaua si Chelsea, incheiata cu scorul de 4-0 in favoarea londonezilor.

Reghecampf, inainte de Steaua - Chelsea: Speram la cel putin un egal.

Antrenorul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, spera cel putin la un rezultat de egalitate in partida cu Chelsea Londra, contand pentru etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, conform Mediafax. Orice punct in aceasta faza a competitiei este foarte important, dar noi ne dorim sa castigam. Plecam de la premisa ca este foarte important, atat pentru noi, cat si pentru Chelsea, pentru ca ambele echipe au zero puncte, sa incercam sa facem cat mai multe puncte. Ceea ce ne dorim noi este sa ne .

Steaua - Chelsea: Peste 900 jandarmi vor asigura ordinea publica.

Fortele de ordine la meciul Steaua - Chelsea, din grupe E a Ligii Campionilor, vor numara peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei, conform Mediafax. Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19. 15 doar pe baza de bilete si invitatii. Meciul Steaua - Chelsea, se va disputa pe Arena Nationala, marti, incepand cu ora 21. Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand .

Live TEXT Steaua - Chelsea (21.45): Ros-albastrii vor victoria cu granzii Europei. ...

Steaua intalneste in aceasta seara Chelsea Londra, pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 45, in cea de a doua etapa a grupelor Ligii Campionilor. Elevii lui Reghecampf isi doresc un egal sau o victorie in aceasta seara, dupa ce in primul meci al Ligii au pierdut cu 0-3, in Germania, in fata lui Schalke. Live Text Steaua - Chelsea 21. 45, Arena Nationala), difuzare TV: TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1, livetext: romanialibera. ro Reghecampf si-a menajat jucatorii in ultima etapa din Liga I, .

Steaua - Chelsea nu se va disputa cu casa inchisa. Ce masuri au luat stelistii pentru a umple stadionul

Meciul Steaua - Chelsea, de marti ora 21:45, din Liga Campionilor, nu a suscitat un interes major din partea suporterilor romani.

Hotarare de ultim moment luata de organizatorii meciului Steaua-Chelsea pentru a proteja iarba Arenei Nationale

Din cauza ploilor abundente care au cazut in ultimele doua zile in Bucuresti, organizatorii partidei Steaua-Chelsea au decis sa rabateze acoperisul Arenei Nationale pentru a proteja suprafata de joc.

Steaua - Chelsea nu se va disputa cu casa inchisa

Meciul Steaua - Chelsea, de marti ora 21:45, din Liga Campionilor, nu a suscitat un interes major din partea suporterilor romani.

Gigi Becali a oferit un pronostic inedit pentru meciul Steaua-Chelsea

Desi este incarcerat de aproape jumatate de an, Gigi Becali nu a uitat de pasiunea sa pentru fotbal si despre dragostea pentru Steaua, demonstrand ca a intrat deja in febra meciului cu Chelsea.

Mourinho, inainte de Steaua - Chelsea: Sunt sigur ca Steaua va castiga puncte in grupa.

Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea, a declarat, luni, ca Steaua este o echipa buna, organizata, care merita sa joace in grupele Ligii Campionilor, precizand ca este sigur ca formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf va obtine puncte in Grupa E, conform Mediafax. Steaua a aratat ca merita sa joace in grupele Ligii Campionilor. Sunt sigur ca Steaua va castiga puncte in aceasta grupa pentru ca poate pune probleme oricarei echipe, a spus Mourinho, intr-o conferinta de presa. Intrebat ce .

LIVE Text Steaua - Chelsea 0-4 (Rep II)/ Ultimele minute

Dupa ce a pierdut pe propriul teren cu Basel, Chelsea a venit la Bucuresti cu gandul clar de a o invinge pe Steaua. Vom juca mai bine decat am facut-o in Germania, contra lui Schalke, a precizat Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Romaniei. Steaua vs Chelsea este in direct pe TVR, Digisport 1, Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )