Libnet.ro
UNICEF

15:45

ECLIPSA DE LUNA 2020. Unde poti vedea ECLIPSA DE LUNA in aceasta noapte

Antena3 Antena3,
ECLIPSA DE LUNA 2020. Unde poti vedea ECLIPSA DE LUNA in aceasta noapte

ECLIPSA DE LUNA 2020 Luna ianuarie din 2020 este marcata de producerea primei eclipse vizibile de pe teritoriul Romaniei. continuă pe Antena3

Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020. Se poate vedea din Romania Ce trebuie sa faci

O luna plina care coincide cu o eclipsa lunara penumbrala va aparea pe cer vineri, 10 ianuari. Va fi vizibila pe teritoriul Romaniei. Aceasta va putea fi observata pe tot parcursul desfasurarii. Telespectatorii vor putea urmari evenimentul online prin transmisiuni in direct. Eclipsa de luna, 10 ianuarie 2020 O eclipsa lunara penumbrala este aceea unde .

Prima eclipsa de Luna din 2020, in noaptea de vineri, vizibila in toata tara

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Cum poti plati online taxele si impozitele, in 2020. Unde trebuie sa iti faci cont

Inceputul de an 2020 aduce si plata impozitelor si a taxelor locale. Cozi interminabile la ghiseele ANAF, cam asa au aratat primele doua zile lucratoare pentru bugetarii din sistemul de colectare. Cum poti plati online taxele si impozitele, in 2020 Ca in fiecare an, romanii sunt invitati sa-si plateasca taxele si impozitele de catre ANAF .

Prima eclipsa de Luna de anul acesta care se va vedea si din Romania. Ce tip de eclipsa se va produce vineri noapte

Luna ianuarie din 2020 este marcata de producerea primei eclipse vizibile de pe teritoriul Romaniei, transmite Agerpres. La 10 ianuarie poate fi urmarit o eclipsa de Luna prin penumbra din Europa, din Asia, din Australia si din Africa.

Prima ECLIPSA DE LUNA din 2020: Ce PREVESTESTE fenomenul din aceasta noapte pentru fiecare ZODIE. Aveti mare grija la...

Prima eclipsa de Luna din 2020 va avea loc in noaptea de vineri si va fi vizibila in toata tara, potrivit Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu.

Utile: Ministerul Sanatatii va incepe vaccinarea gratuita impotriva HPV incepand din luna ianuarie; Cum poti face upgrade in mod gratuit la Windows 10

Luna ianuarie, un Black Friday pentru calatorii. Reduceri de pana la 60%: care sunt cele mai ieftine destinatii. Luna ianuarie ramane cea mai buna luna din an pentru a cumpara. Care este cea mai buna dieta pentru sanatatea mentala. O serie de stiluri alimentare par sa aiba un efect pozitiv asupra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )