Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia Coreei de Nord a crescut cu 1,3%, cel mai puternic avans din 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Coreei de Nord a crescut cu 1,3%, cel mai puternic avans din 2008

Economia nord-coreeana a inregistrat, anul trecut, cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si dezvoltarii de arme nucleare. continuă pe Ziarul Bursa

Economia Coreei de Nord a crescut anul trecut cu cel mai puternic avans din 2008

Economia nord-coreeana a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si dezvoltarii de arme nucleare.

Cu cat a crescut, anul trecut, economia Coreei de Nord.

Economia nord-coreeana a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si dezvoltarii de arme nucleare, transmite Mediafax. Produsul Intern Brut al Coreei de Nord a crescut anul trecut cu 1,3%, dupa un avans de 0,8% in 2011, potrivit estimarilor prezentate de banca centrala a Coreei de Sud, transmite Bloomberg. Datele Bancii Coreei arata ca economia Coreei de .

Economia Coreei de Nord sfideaza izolarea si inregistreaza cea mai mare crestere din 2008

Economia Coreei de Nord a inregistrat anul trecut cea mai puternica crestere din 2008, in pofida izolarii pe plan international pe fondul sanctiunilor economice aplicate in urma testelor cu rachete balistice si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )