Libnet.ro
UNICEF

20:00

Economiile mizere ale anului 2015: care sunt cele mai bolnave societati pentru consumatori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Economiile mizere ale anului 2015: care sunt cele mai bolnave societati pentru consumatori

Tarile care au fost subiectul unor crize anul acesta, fie ele economice, politice sau sociale, se confrunta acum cu majore crize economice, cauzate de confluenta a doi factori: inflatie si somaj crescut. continuă pe Wall-Street Ro

Atentie la ce cumparati! Lista neagra a FRUCTELOR si LEGUMELOR care contin cele mai multe PESTICIDE

Unul dintre motivele pentru care este recomandat sa mananci organic, este sa eviti alimentele care sunt crescute cu ajutorul chimicalelor. Pesticidele pot produce probleme de sanatate la cei mici si pot creea probleme ale sistemului endocrin, scrie Huffington Post.

Volkswagen Passat, declarata Masina Anului 2015, la Salonul Auto de la Geneva (VIDEO)

Volkswagen Passat B8 a fost numita masina anului 2015, de catre juriul COTY, la Salonul Auto de la Geneva 5-15 martie). Autoturismul a obtinut un total de 340 puncte, informeaza caroftheyear. org. Juriul COTY a.

Romania anului 2015: Prea multe servicii. Prea multi racolati. Prea multa putere. Prea putin control

Prea multe servicii, prea multi racolati, rea multa putere si prea putin control. Aceasta este in viziunea jurnalistului Adrian Halpert Romania anului 2015. Comisia noastra se situeaza undeva la.

Care sunt legumele si fructele cu cele mai multe pesticide

Multi oameni considera ca daca au o dieta bogata in fructe si legume au facut un pas important in ceea ce priveste sanatatea lor. Insa chiar si asa ingereaza o multime de substante care fac rau organismului astfel incat.

Utile: Nutritionistii au decis: astea sunt cele mai bune alimente pentru tine; Cum fac sex cuplurile fericite! Trucuri pe care poti sa le urmezi; 10 obiceiuri ca sa-ti mentii casa luna

Lucruri suprinzatoare care chiar conteaza pentru barbati. Diferentele dintre femei si barbati nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca. Descoperim in fiecare zi cate ceva nou, la care poate unele dintre noi nici nu s-ar fi gandit, si care trebuie luate in seama. 13 moduri inedite in care poti folosi pasta de dinti. O folosesti de cel putin doua ori pe zi, dar vei fi uimita sa descoperi cate alte lucruri poti face cu pasta de dinti. Iata 13 moduri care iti vor demonstra ca pasta de dinti are secrete surprinzatoare.

Care sunt motivele pentru care a demisionat presedintele ANRP

Presedintele Autoritatii pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), George Baesu, a declarat ca i-a inmanat premierului Ponta demisia din functie deoarece vrea sa se adreseze Curtii Europene a Drepturilor Omului CEDO), ale carei norme stabilesc ca un sef de institutie nu poate fi amendat fara vina, conform Mediafax.

Simulari Bacalaureat 2015 Elevii de clasa a XI-a si a XII-a sustin astazi simularea examenului de Limba si literatura romana. Care sunt capitolele exceptate de la testare

Simularea examanelor din cadrul bacalaureatului 2015 incepe astazi, 2 martie, cu simularea la Limba si literatura romana - proba scrisa. Peste 360. 000 de elevi din clasele a XI-a si a XII-a sustin astazi testarea. Liceenii sunt examinati din capitolele pe care trebuie sa le pregateasca pentru examenul propriu-zis de Bacalaureat, cu exceptia textului dramatic postbelic sau a unor autori ca Marin Preda, Nichita Stanescu, Marin Sorescu. Vezi in articol calendarul simularilor de bacalaureat si materia pe care trebuie sa o pregateasca elevii pentru testari.

Asasinarea lui Nemtov a fost planuita atent. Care sunt ipotezele analizate de anchetatorii rusi

Asasinarea liderului opozitiei ruse Boris Nemtov, in noaptea de vineri spre sambata, la Moscova a fost planuita atent, au declarat anchetatorii, care analizeaza o serie de ipoteze de la o provocare politica.

Martisorul le aduce comerciantilor noi reguli de la Fisc. Afla care sunt obligatiile pe care trebuie sa le respecte de la 1 martie

Martisorul le aduce comerciantilor noi reguli de la Fisc. De maine, 1 martie, comerciantii sunt obligati sa puna langa casa de marcat un anunt de la ministerul Finantelor prin care clientii sunt avertizati.

Care sunt planurile de actiune ale noului sef SRI in viitorul apropiat

Eduard Hellvig a declarat, luni, in plenul Parlamentului, dupa validarea sa in functia de director al SRI, ca, in viitor SRI se va concentra pe doua puncte esentiale: combaterea coruptiei si dezvoltarea capacitatii de aparare a sigurantei nationale, conform Mediafax.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )