Libnet.ro
UNICEF

01:05

Edilii de sector, convocati la Primaria Capitalei pentru problema maidanezilor

Adevărul Adevărul,
Edilii de sector, convocati la Primaria Capitalei pentru problema maidanezilor

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a convocat astazi, la ora 12. 00, la sediul Primariei Generale, pe toti cei sase primari de sector, pe prefectul Capitalei, prefectul judetului Ilfov, precum si pe presedintele Consiliului Judetean Ilfov si pe liderii grupurilor politice din Consiliul General al Capitalei pentru a formula o strategie comuna pentru rezolvarea problemei maidanezilor. continuă pe Adevărul

Edilii de sector, convocati la Primaria Capitalei pentru problema maidanezilor. Ontanu, Negoita si Vanghelie au trimis viceprimari la intalnire

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a convocat astazi, la ora 12. 00, la sediul Primariei Generale, pe toti cei sase primari de sector, pe prefectul Capitalei, prefectul judetului Ilfov, precum si pe presedintele Consiliului Judetean Ilfov si pe liderii grupurilor politice din Consiliul General al Capitalei pentru a formula o strategie comuna pentru rezolvarea problemei maidanezilor.

ONG-urile acuza Primaria Capitalei pentru moartea copilului de 4 ani, sfasiat de un maidanez

Organizatiile nonguvernamentale dau vina pe primaria Capitalei pentru situatia cainilor maidanezi din Bucuresti. Astfel, reprezentantii asociatiei Cutu-Cutu sustin ca Autoritatea pentru Protectia.

Viceprimarul Capitalei sfideaza problema maidanezilor: Am luat toate masurile, am mutat cainii comunitari la Stadionul Dinamo

Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu a declarat, miercuri, ca Primaria a luat toate masurile pentru buna organizare a partidei Romania-Ungaria, precizand in gluma ca si problema cainilor comunitari a fost.

Romania in Evul Mediu: Un copil de 4 ani a fost ucis de caini in Cartierul Tei din Bucuresti. Retrospectiva a 20 de ani de balbe politice, juridice si bani aruncati pe fereastra pentru apararea maidanezilor

Un copil de 4 ani a fost ucis de caini, luni, in cartierul Tei din Bucuresti, pe un teren privat. In Capitala sunt circa 65. 000 de caini fara stapan, potrivit unui inventar facut de Primaria Capitalei, institutia care trebuie conform legii sa se ocupe si sa rezolve aceasta problema. Anul trecut au fost muscate 16. 000 de persoane cu, 3. 231 mai multe decat in 2011, potrivit datelor de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals. Din 2008, legea interzice eutanasierea cainilor fara stapan, autoritatile locale fiind obligate sa sterilizeze patrupedele si sa-i tina in adaposturi sau sa-i elibereze pe strada. La cei 65. 000 de caini din Bucuresti, Primaria Capitalei are doua adaposturi care totalizeaza 700 de locuri. Vezi aici retrospectiva celor mai importante evenimente legate de cainii maidanezi.

Antonescu: Nu sunt de acord cu referendumul pentru eutanasierea maidanezilor.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca nu este de acord cu organizarea referendumului pentru eutanasierea maidanezilor deoarece vointa cetatenilor este clara in ceea ce priveste aceasta problema. Nu sunt de acord cu organizarea referendumului pentru ca nu are ce sa comunice nou despre vointa bucurestenilor. Niciun bucurestean, nici macar iubitorii de caini, printre care ma numar si eu, nu vor sa vada caini pe strada, a declarat Crin Antonescu. Liderul PNL a mai declarat ca nu legislatia .

Primaria Capitalei plateste 1,5 milioane de lei pentru harta de zgomot a orasului

Primaria Capitalei va plati un circa 1,5 milioane de lei pentru realizarea hartii de zgomot din oras si realizarea unui plan de reducere a acestuia, potrivit site-ului public de licitatii. Licitatia a fost catigata de asocierea Accon Environmental Consultans si Accon GmbH. Primaria mai are o harta de zgomot, facuta in 2007. Arterele cu cel mai ridicat nivel de zgomot sunt in general marile bulevarde.

Traian Basescu avea o solutie la problema maidanezilor inca din anul 2001, perioada in care se afla la Primaria Capitalei

Presedintele Traian Basescu sustinea inca din 2001, cand detinea functia de primar al Capitalei, ca singura solutie viabila in ce priveste cainii vagabonzi este eutanasierea celor care nu sunt in grija.

Traian Basescu avea o solutie la problema maidanezilor inca 2001, perioada in care se afla la Primaria Capitalei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu sustinea inca din perioada in care detinea functia de primar al Capitalei ca singura solutie viabila in ce priveste cainii vagabonzi este eutanasierea celor care nu sunt in.

Oprescu se intalneste cu primarii de sector pentru a trata problema maidanezilor si detaliile despre referendum

Primarul General Sorin Oprescu se intalneste joi cu primarii de sector pentru a stabili masurile pe care le vor lua in situatia maidanezilor din Bucuresti. Sedinta are loc la sediul Primariei Municipiului.

Puya fierbe de furie: Daca primaria Capitalei mai sta mult pe ganduri, o sa dispara tot mai multi maidanezi in cartierul meu

Cantaretul Puya s-a aratat extraordinar de inversunat fata de edilii Capitalei, odata cu tragedia din apropierea Parcului Tei din Bucuresti, unde un copil a fost ucis de maidanezi. Artistul, tata a doi copii,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )