Libnet.ro
UNICEF

08:30

Edilii vor impozite mai mari pentru cei care au centrale proprii, dar si obligativitatea noilor locuinte de a se bransa la sistemul centralizat de incalzire

Adevărul Adevărul,
Edilii vor impozite mai mari pentru cei care au centrale proprii, dar si obligativitatea noilor locuinte de a se bransa la sistemul centralizat de incalzire

Una dintre masurile propuse de Planul privind imbunatatirea calitatii aerului din municipiul Brasov ii vizeaza si pe detinatorii de centrale termice de apartament, care sunt considerate un factor de poluare, deoarece contribuie la cresterea emisiilor dioxid de carbon, cat si la particule in suspensie. continuă pe Adevărul

Vesti TERIBILE in pragul iernii: Impozite MAI MARI pentru cei cu centrale proprii. Noile locuinte, BRANSATE cu de-a sila la sistemul centralizat de incalzire!

Una dintre masurile propuse de Planul privind imbunatatirea calitatii aerului din municipiul Brasov ii vizeaza si pe detinatorii de centrale termice de apartament, care sunt considerate un factor de.

Noi optiuni pentru cei care si promoveaza firmele pe Google Ads

Google a introdus doua noi optiuni pentru cei care isi fac reclama prin Google Ads, care ii vor ajuta sa-si calibreze mai bine campaniile de promovare pe motorul de cautare.

Florin Iordache, despre CEx-ul PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care critica partidul, el precizand ca mai bine ne despartim de cei care nu respecta votul majoritatii, relateaza Mediafax.

Vreme foarte calda n weekend, temperaturile vor fi mai mari cu peste 10 grade fata de normalul perioadei

Meteorologii anunta, pentru weekend, o vreme deosebit calda si temperaturi cu 10 grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, iar in Bucuresti in zilele de sambata si duminica se vor inregistra valori de pana la 19 grade.

Achizitionarea de automobile electrice ar putea fi permisa prin programul Prima Masina pentru cei care detin deja autovehicule

Romanii vor putea achizitiona autovehicule hibrid, autovehicule electric hibrid sau autovehicule pur electrice, chiar daca detin un automobil, potrivit unui proiect de act normativ care modifica programul Prima.

Vreme deosebit de calda in weekend.Temperaturi cu peste 10 grade mai mari decat media perioadei

Meteorologii anunta, pentru weekend, o vreme deosebit calda si temperaturi cu 10 grade mai mari decat media acestei perioade pentru mare parte din tara, iar in Bucuresti in zilele de sambata si duminica se vor inregistra valori de pana la 19 grade.

Da, e adevarat, Guvernul a decis: Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile de serviciu ale fostilor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor, fie ca sunt primite de cei care au ajuns la limita de varsta, fie ca au drept beneficiari urmasi ai angajatilor or sunt.

Cele mai mari incendii din istorie neprovocate de razboaie. Focul urias care a dus la moartea a 140.000 de oameni

Cele mai mari incendii din istorie, neprovocate de razboie, au avut loc in orase mari din SUA, Marea Britanie sau Japonia. Dezastrele s-au soldat cu multe victime omenesti, pornind de la cateva mii, pana la peste 140. 000 in ceea ce avea sa fie considerata cea mai mare catastrofa provocata de foc.

Anul 2018, cel mai bogat pentru jucatorii importanti din industria fintech: care au fost cele mai darnice fonduri de investitii si cine sunt romanii care se numara printre beneficiari

Anul 2018 este de departe cel mai bun pentru startup-urile fintech, avand in vedere investitiile atrase de catre cei mai importanti jucatori, investitii in urma carora clubul unicornilor a ajuns la 30 de membri, conform unui raport realizat.

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, despre CEx al PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )