Libnet.ro
UNICEF

09:15

Editie speciala: Liderii USL au fost la un pas de moarte

Antena3 Antena3,
Editie speciala: Liderii USL au fost la un pas de moarte

Traian Basescu ar fi putut scapa de USL, inainte ca acesta sa se infiinteze. intreaga conducere a Uniunii Social Liberale a fost in pericol de a se prabusi cu elicopterul. Vicepresedintele PNL Radu Stroe a pov. continuă pe Antena3

Editie speciala: Cum a fost posibila gratierea repetata a avocatei implicate in mafia imobiliara

Radu Tudor a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, o noua serie de dezvaluiri cu privire la cazul femeii gratiate de Traian Basescu, de doua ori in acelasi an, dupa ce fusese condamnata.

Editie speciala: Zece intrebari incomode pentru Traian Basescu

Radu Tudor i-a adresat presedintelui Traian Basescu, in Editia speciala de miercuri seara, zece intrebari cu privire la implicarea sa in filiera mafiei imobiliare instrumentata de avocata gratiata Nicoleta.

Editie speciala: Cuplul Udrea - Onoriu, beneficiar al deciziilor judecatoarei din mafia imobiliara

Radu Tudor a prezentat, in Editia speciala de miercuri seara, legatura fostului ministru al Turismului Elena Udrea cu avocata gratiata de Traian Basescu, de doua ori in acelasi an, dupa ce fusese condamnata.

Editie speciala: Cazuri de justitie SELECTIVA

Radu Tudor a prezentat, in Editia speciala de marti seara, o scurta comparatie intre oamenii si dosarele pe care justitia comandata de Traian Basescu i-a infundat, i-a interceptat, i-a arestat, si.

Radu Stroe, la Editia speciala: Destramarea USL, o grava greseala. Nu poti sa faci opozitie doar pentru ca te-ai hotarat sa pleci de la guvernare

Vicepresedintele PNL Radu Stroe a vorbit, in Editia speciala de joi seara, despre Uniunea Social Liberala USL) si despre ceea ce a dus la destramarea ei, criticand actuala pozitie in care se afla Partidul.

Editie speciala: Materialele marca Antena 3 si Observator nominalizate la o importanta competitie internationala de televiziune

Radu Tudor a prezentat, in Editia speciala de marti, cateva fragmente din materialele marca Antena 3 si Observator care au fost nominalizate la una dintre cele mai importante competitii internationale de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )