Libnet.ro
UNICEF

12:30

Editie speciala: Zece intrebari incomode pentru Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Editie speciala: Zece intrebari incomode pentru Traian Basescu

Radu Tudor i-a adresat presedintelui Traian Basescu, in Editia speciala de miercuri seara, zece intrebari cu privire la implicarea sa in filiera mafiei imobiliare instrumentata de avocata gratiata Nicoleta. continuă pe Antena3

Editie speciala: Cuplul Udrea - Onoriu, beneficiar al deciziilor judecatoarei din mafia imobiliara

Radu Tudor a prezentat, in Editia speciala de miercuri seara, legatura fostului ministru al Turismului Elena Udrea cu avocata gratiata de Traian Basescu, de doua ori in acelasi an, dupa ce fusese condamnata.

Editie speciala: Cazuri de justitie SELECTIVA

Radu Tudor a prezentat, in Editia speciala de marti seara, o scurta comparatie intre oamenii si dosarele pe care justitia comandata de Traian Basescu i-a infundat, i-a interceptat, i-a arestat, si.

Editie speciala: Cum a fost posibila gratierea repetata a avocatei implicate in mafia imobiliara

Radu Tudor a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, o noua serie de dezvaluiri cu privire la cazul femeii gratiate de Traian Basescu, de doua ori in acelasi an, dupa ce fusese condamnata.

Traian Basescu, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, impreuna la ceremonia de la Palatul Cotroceni pentru celebrarea a 10 ani de la intrarea in NATO/ Basescu: Romania a atins cel mai inalt nivel de securitate din intreaga ei existenta

La Palatul Cotroceni a avut loc luni, incepind cu ora 11. 00, o ceremonia dedicata implinirii a zece de la intrarea Romaniei in NATO. La ceremonie au participat, alaturi de presedintele Traian Basescu, si fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu. Premierul Victor Ponta a anuntat luni dimineata ca nu participa la ceremonie pentru ca e o petrecere a lui Basescu, nu are nici o treaba cu NATO. Administratia Prezidentiala i-a adresat premierului Ponta pe 26 martie o invitatie oficiala pentru ceremonia de luni, a declarat pentru HotNews. ro Bogdan Oprea, purtatorul de cuvint al Presedintiei. Cei doi fosti presedinti si presedintele Traian Basescu au sustinut fiecare un discurs in cadrul ceremoniei. Intra in articol pentru declaratii.

Presedintele Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 19.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 19. Acciza care a intrat in vigoare astazi, marcarea a zece ani de la intrarea in NATO, suplimentarea militarilor americani la baza Kogalniceanu sunt printre subiectele abordate de seful statului.

Traian Basescu: Niciodata Romania nu a fost mai sigura din punct de vedere al securitatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la ceremonia organizata la Cotroceni de marcare a zece ani de la aderarea la NATO, ca niciodata Romania nu a fost mai sigura din punctul de vedere al securitatii decat este astazi.

Traian Basescu a contestat in instanta decizia Consiliului pentru Combaterea Discriminarii de a-l sanctiona pentru discurs discriminatoriu - Surse

Presedintele Traian Basescu a contestat in instanta decizia CNCD de a-l sanctiona pentru discurs discriminatoriu, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) l-a amendat in februarie cu 600 lei pe Traian Basescu pentru afirmatiile pe care le-a facut intr-o vizita oficiala in Slovenia: mai avem o problema care trebuie spusa si care face dificila integrarea romilor nomazi - foarte putini vor sa munceasca. Multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura. Contestatia presedintelui la decizia Consiliului se afla pe rolul Curtii de Apel Bucuresti, potrivit surselor HotNews. ro.

VIDEO Traian Basescu: Victor Viorel, iti spun de acum: 'Or sa primeasca Finantele camioane de facturi pentru oameni care nu au alimentat niciodata'/ Daca Ponta nu intelege de unde poate reduce cheltuieli, sint gata sa-i arat in 30 de minute

Presedintele Traian Basescu a sustinut luni, la ora 15. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a salutat inceperea dezangajarii fortelor militare ale Rusiei de la frontiera cu Ucraina. Ulterior, Traian Basescu a vorbit despre acciza la carburant, afirmand ca acesta este o masura pentru baronii locali si transmitandu-i premierului un mesaj: Daca Ponta nu intelege de unde poate redcue cheltuieli, sint gata sa-i arat in 30 de minute, fara sa afecteze deloc finantarea pentru functionarea institutiilor. Din buget se pot taia excesele. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratia presedintelui.

Traian Basescu, scrisoare adresata lui Valeriu Zgonea pe tema accizei: Aceasta taxa este introdusa doar pentru ca asigura fonduri la dispozitia lui Liviu Dragnea pentru a-i distribui baronilor locali in scopuri electorale

Presedintele Traian Basescu i-a trimis o scrisoare presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, in care ii cere acestuia sa respinga prevederile referitoare la acciza de 7 eurocenti, afirmand ca aceasta este o taxa introdusa in scopuri electorale, pentru baronii locali. Vezi in articol textul integral al scrisoriiUPDATE Valeriu Zgonea: E un joc politic, presedintele Basescu e in campanie electorala. Taxa a fost discutata cu FMI si e o sursa pentru Romania sa avem drumuri mai bune, cu costuri mai mici pentru transportatori. Legislativul e cel care decide. Liberalii au fost cu 5 mai multi decit noi si asa au putut sa o retrimita la comisia de buget, dar e doar un joc politic.

Traian Basescu critica din nou politica fiscal-bugetara a Guvernului si FMI

Politica fiscal-bugetara a Guvernului condus de Victor Ponta si acceptata de Fondul Monetar International FMI) pentru Romania este gresita si trebuie imediat ajustata, a spus presedintele Traian Basescu. El a mai precizat ca a pregatit o scrisoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )