Libnet.ro
UNICEF

11:15

Editie Speciala. Mitica Dragomir, milioane de euro in buzunar de la contractori ai LPF

Antena3 Antena3,
Editie Speciala. Mitica Dragomir, milioane de euro in buzunar de la contractori ai LPF

In aceasta dimineata, in jurul orei 5, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal a parasit Tribunalul Bucuresti cu zambetul pe buze, fiind eliberat dupa ce a fost incatusat si retinut de anchetatori. continuă pe Antena3

Mitica Dragomir si omul de afaceri Mihai Corbu, retinuti pentru 24 de ore, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Inca un scandal in forbalul romanesc. Luni dimineata au loc perchezitii la Liga Profesionista de Fotbal. Prejudiciul 3 milioane de euro. Printre cei vizati de ancheta este si Mitica Dragomir dar si doi oameni de afaceri. Mitica dragomir este urmarit penal in acest dosar.

Mitica Dragomir, retinut pentru 24 de ore, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Inca un scandal in forbalul romanesc. Luni dimineata au loc perchezitii la Liga Profesionista de Fotbal. Prejudiciul 3 milioane de euro. Printre cei vizati de ancheta este si Mitica Dragomir dar si doi oameni de afaceri. Mitica dragomir este urmarit penal in acest dosar.

Mitica Dragomir NU va sta la brutarie. Judecatorii au decis ca oracolul sa fie cercetat in libertate

Mitica Dragomir va fi cercetat in libertate. Decizia a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti in urma cu mai putin de o ora, dupa audieri-maraton care au durat aproape toata noaptea. in schimb,.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Grigore Cartianu despre cum a scapat pana acum Mitica Dragomir de spectrul puscariei

In aceasta dimineata politistii au descins in locuinta lui Mitica Dragomir, cautand probe pentru presupuse infractiuni pe care acesta le-a facut prin vanzarea meciurilor din Liga I.

Cine e marinarul Decebal Spulber, duminica, intr-o editie speciala a emisiunii Subiectiv, la ora 22.00

Decebal Spulber. Ai probleme mari sau mici / Le complica Tatulici! Mihai Tatulici! Cine e marinarul Decebal Spulber aflati duminica, la ora 22, intr-o editie speciala cu talc a emisiunii Subiectiv, cu Razvan Dum.

NEPI a atras 80 milioane euro pentru achizitii si dezvoltari

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI; simbol: NEP), investitor si dezvoltator pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 80 milioane euro printr-o majorare de capital cu o valoare initiala de circa 60 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea partiala a potentialelor oportunitati de achizitii si dezvoltari, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Hidroelectrica: 7 persoane, suspecte in legatura cu un prejudiciu de 180 milioane euro

Un numar de 7 de persoane sunt suspecte intr-un dosar in care Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) investigheaza un prejudiciu de 180 milioane euro adus producatorului de energie Hidroelectrica, a declarat, astazi, pentru ziarul BURSA, un oficial al DIICOT care a dorit sa isi pastreze anonimatul.

Amenzi de 3,76 milioane euro pe piata de gambling

Consiliul Concurentei CC) a aplicat, anul trecut, amenzi de 16,85 milioane lei 3,76 milioane euro) pe piata jocurilor de noroc, fiind sanctionate Compania Nationala Loteria Romana CNLR) si alte trei companii, potrivit Raportului de activitate al CC pe anul 2013.

Lichiditate de 3,5 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat vineri o lichiditate de 15,6 milioane lei aproximativ 3,5 milioane euro), din care 7,5% au reprezentat deal-uri cu Transelectrica 680. 000) si SNP Petrom 440. 000 lei).

Procredit Bank vrea sa se finanteze cu aproape 25 milioane euro printr-o emisiune de obligatiuni

Procredit Bank Romania vrea sa atraga 110 milioane lei 24,6 milioane euro) printr-o emisiune de obligatiuni corporative negarantate, denominate in lei, pentru investitorii din Romania, titlurile urmand sa fie tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unei hotarari a actionarilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )