Libnet.ro
UNICEF

18:00

Edward Snowden a cerut azil politic in Rusia, sustine un oficial

Adevărul Adevărul,
Edward Snowden a cerut azil politic in Rusia, sustine un oficial

Autorul scurgerii de informatii din cadrul Agentiei Nationale de Securitate, Edward Snowden, a solicitat azil politic in Rusia, sustine un oficial. continuă pe Adevărul

Edward Snowden solicita azil politic in Rusia

Edward Snowden, fostul consultant NSA aflat la originea dezvaluirilor despre programele americane de interceptare a comunicatiilor, a formulat o cerere de azil politic in Rusia, anunta surse oficiale, citate de AFP.

Fostul consultant NSA Edward Snowden solicita azil politic in Rusia

Fostul consultant NSA Edward Snowden, aflat la originea dezvaluirilor despre programele americane de interceptare a comunicatiilor, a formulat o cerere oficiala de azil politic inRusia. Un oficial din.

Edward Snowden solicita azil politic in Rusia - oficial.

Edward Snowden, fostul consultant NSA aflat la originea dezvaluirilor despre programele americane de interceptare a comunicatiilor, a formulat o cerere de azil politic in Rusia, anunta surse oficiale, citate de AFP, potrivit Mediafax. In curs de actualizare.

Edward Snowden a cerut azil politic in Rusia

Edward Snowden a formulat o cerere o cerere oficiala de azil politic in Rusia, anunta surse oficiale, potrivit Mediafax, care citeaza AFP. Duminica seara, un cetatean britanic, Sarah Harrison, s-a prezentat la.

Ecuador sustine ca soarta lui Edward Snowden este acum in mainile Rusiei

Presedintele Ecuadorului Rafael Correa a declarat sambata ca solutia transferarii fugarului american Edward Snowden, blocat la Moscova dupa ce a cerut azil politic autoritatilor de la Quito, se afla in.

Los Angeles Times: Snowden a dat diplomatilor rusi o lista cu 15 tari in care ar vrea sa ceara azil politic. Rusia e printre ele

Edward Snowden s-ar fi intalnit luni, in aeroportul moscovit Seremetievo, cu diplomati rusi carora le-a inmanat o lista cu 15 tari unde ar vrea sa ceara azil politic, relateaza Los Angeles Times citand un functionar din interiorul ministerului rus de Externe.

Vladimir Putin despre Edward Snowden: Rusia nu preda pe nimeni niciodata. Poate ramane aici, daca inceteaza activitatile care fac rau partenerilor americani

Rusia nu preda niciodata pe nimeni, dar a procedat la schimburi de persoane, in trecut, a declarat luni presedintele rus Vladimir Putin, intrebat despre soarta fostului consultant al informatiilor secrete americane Edward Snowden, refugiat intr-un aeroport moscovit, scrie AFP. Declaratia sa a fost facuta cu putin timp inainte ca surse din serviciile rusesti de imigratie sa anunte, pentru Reuters, ca tanarul a depus o cerere de azil in Rusia.

Los Angeles Times: Snowden a dat diplomatilor rusi o lista cu 15 tari in care ar vrea sa ceara azil politic

Edward Snowden s-ar fi intalnit luni, in aeroportul moscovit Seremetievo, cu diplomati rusi carora le-a inmanat o lista cu 15 tari unde ar vrea sa ceara azil politic, relateaza Los Angeles Times citand un functionar din interiorul ministerului rus de Externe.

Presedintele Ecuadorului a discutat cu Joe Biden despre Edward Snowden.

Presedintele ecuadorian Rafael Correa a anuntat sambata ca a discutat cu vicepresedintele american Joe Biden despre cazul fostului agent din cadrul serviciilor americane de informatii Edward Snowden, cautat de Washington pentru spionaj si care cere azil politic in Ecuador. Am vorbit despre cazul Snowden, iar Biden) mi-a transmis in mod foarte amabil cererea Statelor Unite de a respinge cererea de azil, a declarat presedintele Correa intr-o conferinta de presa, precizand ca vicepresedintele .

Presedintele venezuelean ar putea sa-i ofere azil politic lui Snowden si sa-l ia cu el la Caracas

Succesorul lui Hugo Chavez, presedintele venezuelean Nicolas Maduro, se afla luni, la Moscova, pentru a participa la o serie de ceremonii. Tot la Moscova, intr-un terminal al aeroportului Seremetievo, se afla fostul angajat CIA, Edward Snowden, care de opt zile cauta o tara sa-l adopte. Presa internationala speculeaza ca Maduro il va lua acasa, in Venezuela, pe Snowden, pe care l-a descris drept un tanar curajos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )