Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Ecuadorului a discutat cu Joe Biden despre Edward Snowden.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Ecuadorului a discutat cu Joe Biden despre Edward Snowden.

Presedintele ecuadorian Rafael Correa a anuntat sambata ca a discutat cu vicepresedintele american Joe Biden despre cazul fostului agent din cadrul serviciilor americane de informatii Edward Snowden, cautat de Washington pentru spionaj si care cere azil politic in Ecuador. Am vorbit despre cazul Snowden, iar Biden) mi-a transmis in mod foarte amabil cererea Statelor Unite de a respinge cererea de azil, a declarat presedintele Correa intr-o conferinta de presa, precizand ca vicepresedintele . continuă pe România Liberă

Presedintele Ecuadorului nu a decis inca sa autorizeze transferul lui Snowden in Ecuador

Presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a anuntat joi ca nu a hotarat inca sa autorizeze transferul pe teritoriul sau al informaticianului american Edward Snowden, cautat de Washington pentru spionaj, precizand ca aceasta este sarcina autoritatilor ruse.

BREAKING NEWS. Edward Snowden a primit azil in Ecuador

Autoritatile de la Quito i-au transmis cetateanului american Edward Snowden, fostul colaborator NSA, actele si documentele necesare, care-i confera acestuia dreptul de a intra pe teritoriul Ecuadorului, a anuntat.

Joe Biden i-a cerut presedintelui ecuadorian sa refuze sa-i acorde azil lui Snowden

Presedintele ecuadorian Rafael Correa a anuntat sambata ca vicepresedintele american Joe Biden l-a sunat pentru a-i cere sa respinga cererea de azil depusa de fostului consultant al serviciilor americane de.

Presedintele Venezuelei i-ar acorda aproape sigur azil politic lui Edward Snowden

Venezuela i-ar acorda aproape sigur azil politic lui Edward Snowden, daca acesta il va solicita, a declarat presedintele Nicolas Maduro, potrivit AFP; citata de Agerpres. Daca Edward Snowden ni-l cere, vom r.

Venezuela i-ar acorda azil politic lui Edward Snowden.

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat, miercuri, ca tara sa i-ar acorda aproape sigur azil politic lui Edward Snowden, informaticianul american acuzat de spionaj de catre Washington, daca acesta il va solicita, transmite Mediafax. Daca Edward Snowden, n. r. ) ne-ar solicita, am reflecta si este aproape sigur ca i l-am acorda, deoarece azilul politic . ) este o institutie de drept umanitar international pentru protejarea persoanelor persecutate, a afirmat presedintele, .

Obama: Nu vom intercepta un avion care il transporta pe Edward Snowden

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat astazi ca nu are intentia sa intercepteze un avion in care s-ar afla fostul consultant al serviciului secret NSA, Edward Snowden, cautat de Statele Unite pentru spionaj, daca acesta va parasi aeroportul din Moscova unde se afla de duminica.

Barack Obama: Nu vom intercepta un avion care il transporta pe fostul consultant NSA Edward Snowden

Presedintele american Barack Obama a afirmat joi ca nu are intentia sa intercepteze un avion in care s-ar afla fostul consultant al serviciului secret NSA Edward Snowden, cautat de Statele Unite pentru spionaj, daca acesta va parasi aeroportul din Moscova unde se afla de duminica, scrie AFP.

Barack Obama sustine ca nu a vorbit cu liderii de la Beijing si Moscova, privind cazul Edward Snowden

Presedintele SUA, Barack Obama, a spus, joi, ca nu a luat legatura cu presedintii Chinei si Rusiei in privinta lui Edward Snowden, fostul consultant NSA, potrivit Mediafax. Acesta a adaugat ca SUA nu va tirmite.

UE cere explicatii de la Marea Britanie, dupa dezvaluirile facute de Edward Snowden legate de spionaj

Uniunea Europeana si-a exprimat miercuri preocuparea in urma acuzatiilor de spionaj facute de Edward Snowden despre Marea Britanie, si a cerut explicatii foarte urgente autoritatilor britanice, informeaza AFP. Am trimis o scrisoare ministrului britanic de externe William Hague pentru a imi exprima preocuparea si a cere lamuriri. Am solicitat un raspuns foarte urgent pana la sfarsitul saptamanii, a precizat comisarul european pe Justitie, Viviane Reding, intr-o conferinta de presa.

Anunt soc! Edward Snowden este pregatit sa se intoarca in SUA, afirma tatal fostului spion.

Tatal informaticianului american Edward Snowden, un fost analist CIA cautat de Statele Unite pentru spionaj, a declarat vineri ca fiul sau este pregatit sa se intoarca in tara, cu conditia sa nu fie incarcerat inainte de proces si sa nu fie constrans sa taca, relateaza Mediafax. In acest stadiu, nu am senzatia ca ar fi comis vreo tradare, a declarat Lonnie Snowden pentru postul NBC. Postul de televiziune precizeaza totodata ca cei doi barbati nu au mai vorbit din aprilie. A incalcat legea .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )