Libnet.ro
UNICEF

21:00

Edward Snowden a fost propus pentru Premiul Saharov

Adevărul Adevărul,
Edward Snowden a fost propus pentru Premiul Saharov

Grupul Verzilor din Parlamentul European a propus miercuri candidatura lui fostului colaborator al NSA, Edward Snowden, pentru decernarea Premiului Saharov, distinctie care recompenseaza pe aparatorii drepturilor si libertatilor fundamentale, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Taieri bugetare fara precedent in Franta. Cresterea economiei franceze a fost redusa pentru 2014

Autoritatile franceze vor efectua taieri bugetare fara precedent in anul care urmeaza, in conditiile in care estimarea de crestere economica a fost redusa pentru 2014. Reprezentantii Guvernului francez au .

Taieri bugetare fara precedent in Franta. Prognoza de crestere economica a fost redusa pentru 2014

Autoritatile franceze vor efectua taieri bugetare fara precedent in anul care urmeaza, in conditiile in care estimarea de crestere economica a fost redusa pentru 2014. Reprezentantii Guvernului francez au .

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, a fost arestat pentru 29 de zile

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, acuzat ca a primit mita 30. 000 de lei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis miercuri Tribunalul Bucuresti. Hotararea instantei nu.

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov a fost retinut pentru luare de mita

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat ca a primit 30. 000 de lei de la administratorul unei firme, pentru a aviza deblocarea contului societatii, luarea de mita fiind intermediata.

Directorul Finantelor Publice Ilfov a fost retinut pentru luare de mita

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat ca a primit 30. 000 de lei de la administratorul unei firme. Claudiu Ristea a primit banii pentru a aviza.

Seful Finantelor din Ilfov a fost retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre Claudiu Ristea, director executiv la Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Ilfov. El a fost retinut in urma unui flagrant, spun anchetatorii, fiind suspectat de infractiunea de luare de mita. 000 de lei este suma vehiculata in dosar. De asemena, doi inspectori ai AJFP Ilfov, Constantin Murgoci si Alexandu Bogdan Filip, sunt acuzati de complicitate la luare de mita. Ei sunt cercetati in libertate, insa au primit interdictia de a parasi tara. Potrivit .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )