Libnet.ro
UNICEF

23:15

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov a fost retinut pentru luare de mita

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov a fost retinut pentru luare de mita

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat ca a primit 30. 000 de lei de la administratorul unei firme, pentru a aviza deblocarea contului societatii, luarea de mita fiind intermediata. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul Finantelor Publice Ilfov a fost retinut pentru luare de mita

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat ca a primit 30. 000 de lei de la administratorul unei firme. Claudiu Ristea a primit banii pentru a aviza.

Seful Finantelor Publice Ilfov a fost retinut

Directorul executiv la Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Ilfov, Ristea Claudiu a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce procurorii anticoruptie l-au prins in flagrant cand lua mita. Ristea urmeaza sa fie prezentat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, a fost arestat pentru 29 de zile

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, acuzat ca a primit mita 30. 000 de lei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, a decis miercuri Tribunalul Bucuresti. Hotararea instantei nu.

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, retinut pentru luare de mita

Directorul executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice AJFP) Ilfov, Claudiu Ristea a fost retinut de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de de luare de mita, potrivit unui comunicat de presa.

Seful Finantelor din Ilfov a fost retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre Claudiu Ristea, director executiv la Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Ilfov. El a fost retinut in urma unui flagrant, spun anchetatorii, fiind suspectat de infractiunea de luare de mita. 000 de lei este suma vehiculata in dosar. De asemena, doi inspectori ai AJFP Ilfov, Constantin Murgoci si Alexandu Bogdan Filip, sunt acuzati de complicitate la luare de mita. Ei sunt cercetati in libertate, insa au primit interdictia de a parasi tara. Potrivit .

Seful Finantelor Publice Ilfov, acuzat de luare de mita, a fost arestat

Directorul executiv al Finantelor Publice Ilfov, Claudiu Ristea, care este acuzat ca a primit mita 30. 000 de lei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, printr-o decizie luata miercuri de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor anticoruptie, informeaza Mediafax.

Seful Finantelor Ilfov, retinut pentru luare de mita. El ar fi cerut 30.000 de lei pentru de blocarea unor conturi bancare

Directorul executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice AJFP) Ilfov a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita. Procurorii l-au prins in flagrant in momentul in care acesta ar fi primit mita 30. 000 de lei.

Seful Finantelor Ilfov, retinut pentru luare de mita. El ar fi cerut 30.000 de lei pentru deblocarea unor conturi bancare

Directorul executiv al Administratiei Judetene a Finantelor Publice AJFP) Ilfov a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita. Procurorii l-au prins in flagrant in momentul in care acesta ar fi primit mita 30. 000 de lei.

Directorul Finantelor Ilfov, retinut pentru luare de mita

Directorul executiv la Administratia Judeteana a Finantelor Publice AJFP) Ilfov, Claudiu Ristea, a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce procurorii DNA l-au prins in flagrant cand lua mita. Ristea urmeaza sa.

Un craiovean a fost retinut dupa ce a cerut mita 1000 de euro

Marian Daniel Dinu, de 37 ani, din Craiova, a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat magistratilor cu propunera de arestare preventiva. Barbatu a fost prins in flagrant in timp ce primea mita 1000 de euro.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )