Libnet.ro
UNICEF

15:01

Edward Snowden a solicitat azil politic in Venezuela

B1 B1,
Edward Snowden a solicitat azil politic in Venezuela

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a anuntat ca a primit o cerere de azil politic de la Edward Snowden, fostul consultant al NSA, adapostit de trei saptamani in zona de tranzit a unui aeroport din Moscova. continuă pe B1

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela.

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de azil facuta de presedintele venezuelean Nicolas Maduro, a declarat Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat a Rusiei. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Franta si Italia au respins, .

Wikileaks: Edward Snowden cere azil in alte sase tari

Fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate NSA Edward Snowden, cautat pentru spionaj de Statele Unite si blocat de 13 zile intr-un aeroport din Moscova, a cerut azil in alte sase tari, a anuntat vineri Wikileaks, fara a preciza despre ce.

Fostul agent CIA Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de.

Rusii: Edward Snowden a acceptat sa mearga in azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

Fostul consultant alNSA Edward Snowden ar fi acceptat, marti, propunerea de a primi azil politic venita din partea Venezuelei, sustine un oficial rus, potrivit Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat.

Parlamentar rus: Venezuela ar putea fi ultima sansa pentru Snowden de a obtine azil politic

Presedintele Comisiei pentru afaceri externe din Duma, Alexei Puskov, care deseori vorbeste in numele Kremlinului, l-a incurajat duminica pe fostul consultant al NSA, Edward Snowden, sa accepte oferta de azil a.

Venezuela si Nicaragua, dispuse sa ii acorde azil americanului Edward Snowden

Presedintele venezuelean Nicolas Maduro a anuntat, ieri, ca a oferit azil umanitar americanului Edward Snowden, cautat de SUA pentru spionaj, relateaza AFP.

GAFA a unui oficial rus: A anuntat pe Twitter ca Edward Snowden a acceptat propunerea de azil ...

Un oficial rus a anuntat pe Twitter ca Edward Snowden a acceptat oferta de azil politic in Venezuela , dar a sters mesajul dupa scurt timp, relateaza Mediafax. Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Dumei de Stat, anuntase marti ca fostul consultant NSA aflat la originea scurgerilor de informatii despre programele americane de interceptare acceptase oferta de azil politic in Venezuela. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Cum .

Venezuela si Nicaragua sunt dispuse sa ii acorde azil politic lui Edward Snowden

Presedintele Venezuelei Nicolas Maduro a anuntat ca a oferit azil umanitar americanului Edward Snowden, cautat de SUA pentru spionaj. in calitate de sef de stat si de guvern al Republicii Venezuela, am.

Venezuela a primit o cerere de azil din partea lui Edward Snowden

Venezuela a primit, ieri, o cerere de azil politic din partea fostului consultant CIA Edward Snowden, a declarat, ieri, presedintele Nicolas Maduro, potrivit surselor de presa internationale.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )