Libnet.ro
UNICEF

01:05

Efectele conflictuluidintre Rusia si Ucraina. Ce vorStatele Unite de la Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Efectele conflictuluidintre Rusia si Ucraina. Ce vorStatele Unite de la Uniunea Europeana

Departamentul de Stat din Statele Unite considera ca incidentul din Marea Azov dintre Rusia si Ucraina este dovada clara ca Europa ar trebui sa renunte la proiectul gazoductului Nord Stream 2, relateaza agentia. continuă pe Antena3

Cum vrea Uniunea Europeana sa elimine complet emisiile de carbon

Uniunea Europeana vrea sa scape de emisiile de carbon complet in urmatorii 30 de ani, dupa ce un raport emis de Organizatia Natiunilor Unite a aratat cat de rau stau mai multe tari in.

Romnia a avut a cincea crestere a vnzarilor cu amanuntul din Uniunea Europeana, n octombrie

Volumul comertului cu amanuntul in Uniunea Europeana a crescut cu 0,1% in luna octombrie 2018, comparativ cu luna anterioara, Romania consemnand a cincea crestere inregistrata de o tara membra a UE, de 1,3%, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres. Comertul cu amanuntul in zona euro a consemnat un avans de 0,3% de la o luna la alta in timp ce in UE a crescut cu 0,1%, in conditiile in care vanzarile de combustibil au sporit cu 0,8% si cele de alimente, bauturi si tutun au crescut cu 0,5%.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: Romania, pe primul loc in Uniunea Europeana la productia de cereale

Romania a realizat anul acesta peste 30 de milioane de tone de cereale, fata de 27 de milioane de tone anul trecut, productiile de porumb si floarea soarelui ocupand primul loc in Uniunea Europeana, a declarat, luni, pentru AGERPRES, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.

Statele Unite vor ca Uniunea Europeana sa renunte la proiectul Nord Stream 2

Departamentul de Stat din Statele Unite considera ca incidentul din Marea Azov dintre Rusia si Ucraina este dovada clara ca Europa ar trebui sa renunte la proiectul gazoductului Nord Stream 2, relateaza agentia rusa Tass, citata de Mediafax.

Agenda oficiala a sedintei CSAT, convocata de presedintele Iohannis / Ministrul Apararii declara ca se discuta despre conflictul Rusia-Ucraina

CSAT se va reuni in sedinta saptamana viitoare, pe 11 decembrie, pe agenda discutiilor figurand planul de inzestrare a armatei si alte tematici de actualitate din domeniul securitatii nationale. Precizarea a fost facuta de Administratia Prezidentiala dupa ce ministrul Apararii declara marti, dupa audierea sa in Parlament, ca problema tensiunilor dintre Rusia si Ucraina ar putea fi abordata in urmatoarea sedinta a Consiliului.

UPDATE Conflictul Rusia-Ucraina ar putea fi discutat n sedinta CSAT, spune ministrul apararii

Conflictul dintre Rusia si Ucraina din Marea Azov ar putea fi discutat in urmatoarea sedinta a CSAT, care va avea loc pe 11 decembrie, a declarat, marti, ministrul apararii Gabriel Les, audiat la comisia senatoriala de resort.

Noi reguli pentru cumparaturile online in Uniunea Europeana. Ce trebuie sa faca autoritatile de la Bucuresti

Un nou regulament privind cumparaturile online, propus de Comisia Europeana, a intrat luni in vigoare, statele membre fiind responsabile de punerea in aplicare a regulamentului si de crearea structurilor necesare pentru a asigura buna aplicare a acestuia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )