Libnet.ro
UNICEF

01:05

ELBI: 2017, primul an in care vanzarile LED le depasesc pe cele conventionale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ELBI: 2017, primul an in care vanzarile LED le depasesc pe cele conventionale

Anul acesta este primul an in care vanzarile surselor de iluminat tip LED si corpurile tehnice de iluminat cu tehnologie LED integrata depasesc vanzarile celor conventionale, anunta distribuitorul autohton de produse electrice ELBI Electric and Lighting, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Topul firmelor din Bucuresti 2017, primul dupa redobandirea sediului istoric, dupa aproape 70 de ani

Anul acesta premiem liderii! Adica pe acei manageri si antreprenori care au inteles ca etica in afaceri nu este doar un concept, ca reputatia se construieste greu si au invatat ca forta unui proiect reusit sta in oamenii din spatele lui, in creativitatea, pasiunea, implicarea si tenacitatea pe care acestia le arata zilnic, a subliniat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele Camerei bucurestene, in deschiderea celei de a XXIV-a editii a Topului firmelor din Capitala.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Zodia care intra intr-o noua etapa a vietii sale

Horoscop Berbec noiembrie 2017 Draga Berbec, luna noiembrie se anunta a fi pentru tine o luna fericita atat din punct de vedere personal, cat si din punct de vedere profesional. La locul de munca, te bucuri de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )