Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul firmelor din Bucuresti 2017, primul dupa redobandirea sediului istoric, dupa aproape 70 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Topul firmelor din Bucuresti 2017, primul dupa redobandirea sediului istoric, dupa aproape 70 de ani

Anul acesta premiem liderii! Adica pe acei manageri si antreprenori care au inteles ca etica in afaceri nu este doar un concept, ca reputatia se construieste greu si au invatat ca forta unui proiect reusit sta in oamenii din spatele lui, in creativitatea, pasiunea, implicarea si tenacitatea pe care acestia le arata zilnic, a subliniat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, presedintele Camerei bucurestene, in deschiderea celei de a XXIV-a editii a Topului firmelor din Capitala. continuă pe Ziarul Bursa

in premiera, sapte domenii de activitate pentru companiile premiate la cea de a XXIV-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti CCIB) organizeaza marti, 24 octombrie, la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, cea de a XXIV-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti, eveniment de referinta pentru viata economica a Capitalei.

Noi promisiuni de parcari facute de Gabriela Firea in ziua in care o ploaie a blocat traficul din Bucuresti

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat marti ca anul viitor vor incepe lucrarile la mai multe parcari, unele in centrul Capitalei, altele parkride, la iesirea din Bucuresti si la gurile de metrou. Anul acesta, primarul general promite ca vor incepe lucrarile la parcarea parkride de la Capatul Sos. Pantelimon, iar anul viitor la : parcarea subterana Edgar Quinet, Piata Dorobanti, Piata Constitutiei, Sala Palatului, Piata Lahovary, Piata Cantacuzino, Theodor Pallady si Baneasa.

UPDATE Ploaia a blocat iar Bucurestiul: Trafic de cosmar pe mai multe artere din Bucuresti

Trafic de cosmar marti dimineata in Bucuresti, Soseaua Colentina, Bulevardul Tei si alte artere din Capitala fiind blocate. Blocaje au aparut si la intrarea din Bucuresti dinspre DN1, dar si pe Bulevardul Iuliu Maniu Traficul este dificil marti dimineata si in alte zone din oras, blocajele aparand, ca de obicei, odata cu ploaia in capitala.

Edmond Niculusca, despre centrul vechi din Bucuresti: Lista cladirilor cu risc seismic nu reflecta realitatea, dezastrul va fi mult mai mare. Plus: cum uratesc centrul istoric termopanele, polistirenul si contoarele de pe fatade

Cladirile noi din centrul Bucurestiului nu au o arhitectura de calitate si nu respecta regulamentul zonelor protejate, sunt doar o forma de mutilare a tesutului istoric, a declarat intr-un interviu acordat HotNews. ro Edmond Niculusca, fondatorul asociatiei ARCEN, un ONG care face inventarul zonelor protejate unde se afla cladiri vechi, valoroase) din Bucuresti.

Antena 3 a fost premiata in topul firmelor bucurestene - VIDEO

Antena Group, Antena 3 si emisiunea Income Magazine au fost premiate in cadrul celei de-a 24-a editii a Topului Firmelor bucurestene 2017, la categoria servicii. Premiile au fost inmanate de.

incalzirea la iarna: gigacaloria va costa peste 200 de lei. Topul tarifelor din marile orase

Tariful pentru gigacaloria facturata populatiei in marile orase depaseste 200 de lei, maximele la nivel national fiind intalnite in Sighisoara, Alexandria si Gheorgheni, reiese din.

ELBI: 2017, primul an in care vanzarile LED le depasesc pe cele conventionale

Anul acesta este primul an in care vanzarile surselor de iluminat tip LED si corpurile tehnice de iluminat cu tehnologie LED integrata depasesc vanzarile celor conventionale, anunta distribuitorul autohton de produse electrice ELBI Electric and Lighting, intr-un comunicat de presa trimis Redactiei.

Procesiunea Calea Sfintilor din Bucuresti, amanata pentru joi din cauza ploii

Din pricina vremii nefavorabile, Procesiunea Calea Sfintilor care urma sa aiba loc marti, incepand cu ora 12. 30, se amana pentru ziua de joi, 26 octombrie 2017, la ora 17. 00, informeaza Patriarhia.

Cine era barbatul care a fost gasit mort intr-un parc din Bucuresti, in timpul furtunii de marti seara. A avut parte de o moarte violenta

Barbatul de aproximativ 31 de ani, care a fost gasit mort, marti, in Parcul Oraselul Copiilor din Sectorul 4, ar fi fostun angajat al firmei care a montat monorailul din parc. Furtuna care s-a abatut as.

Un copac a cazut peste o aripa a spitalului Obregia din Bucuresti. Pacientii au fost evacuati

Doi copaci au cazut, marti seara, peste o aripa a spitalului Obregia din Capitala fiind necesara evacuarea pacientilor si a medicilor. Pana la aceasta ora, vantul puternic a doborat 65 de copaci, mai multe interventii sunt in desfasurare, iar in asteptare sunt zeci de solicitari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )