Libnet.ro
UNICEF

01:05

ELCEN suplimenteaza productia de energie termica pentru gerul din zilele urmatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ELCEN suplimenteaza productia de energie termica pentru gerul din zilele urmatoare

Electrocentrale Bucuresti ELCEN) a pornit un nou bloc termoenergetic de la CTE Sud, pentru a asigura cererea de caldura si apa calda din zilele urmatoare, cand temperaturile vor fi extrem de scazute, potrivit unui comunicat al companiei. continuă pe Ziarul Bursa

ELCEN sustine ca va lua masuri impotriva temperaturilor scazute din zilele urmatoare

Electrocentrale Bucuresti ELCEN) sustine ca va suplimenta productia de energie termica la CTE Sud, pentru a asigura cererea de caldura si apa calda din zilele urmatoare, cand temperaturile vor fi extrem de scazute.

Anghel Iordanescu a anuntat lista jucatorilor convocati pentru cantonamentul din Turcia. Sase stelisti sunt in lot

Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat, luni dupa-amiaza, lista jucatorilor convocati din Liga 1 pentru cantonamentul nationalei programat in Turcia, iar pe aceasta se regasesc si sase jucatori de la Steaua.

OLX.ro a fost in decembrie cel mai vizitat site din Romania. Site-ul de anunturi a decis sa introduca taxe pentru anunturile din categoria Auto

Site-ul de anunturi OLX. ro a avut un 2015 foarte bun, crescand mult mai ales pe partea de mobile unde au fost in medie 140. 000 descarcari/luna pentru cele trei aplicatii. In total sunt in orice moment aproximativ 4 milioane de anunturi, iar zilnic sunt adaugate cateva zeci de mii de anunturi noi. Recent, OLX. ro a decis sa introduca taxa pentru anunturile din categoria auto, pretul fiind diferit in functie de modul de plata si de numarul de anunturi incluse in pachet.

PSD isi alege candidatii pentru alegerile din 2016

Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit, sambata, la Piatra Neamt, urmand sa-si stabileasca listele de candidati pentru alegerile locale, dupa cum a anuntat presedintele partidului, Liviu Dragnea. Potrivit Agerpres, el a precizat ca in cadrul sedintei va fi desemnat coordonatorul national al campaniei PSD pentru 2016.

UPDATE: Cand isi va alege PSD candidatii pentru alegerile din 2016

30: PSD va definitiva listele de candidati pentru fiecare localitate, precum si listele de consilieri locali si judeteni, in prima parte a lunii febraurie, a anuntat, sambata, Liviu Dragnea, anuntand si ca secretarul general al partidului, Marian Neacsu, va coordona campania electorala la locale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )