Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ele sunt supermodelele anului 2013!

ADPM ADPM,
Ele sunt supermodelele anului 2013!

De la Karlie Kloss si pana la Adriana Lima, Miranda Kerr sau Cara Delevingne, iata care sunt supermodelele anului 2013!. continuă pe ADPM

VIDEO Cele mai bune filme romanesti ale anului 2013

Sfarsitul anului 2013 este o buna oportunitate pentru a pune sub lupa cele mai bune filme romanesti lansate in acest an. Printre cele mai importante productii autohtone se numara Pozitia copilului, Lupu, Domestic sau Domnisoara Christina.

Echipa anului 2013, conform L'Equipe: Messi, Ronaldo, Ribery si Kompany, printre titulari

Jurnalistii de la L'Equipe au realizat au votat redactorii de fotbal si cititorii) echipa anului 2013 in fotbalul mondial, printre titulari gasindu-se Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Franck Ribery si Vincent Kompany.

Parlamentul Romaniei, desemnat Persoana Anului 2013 la categoria Crima Organizata si Coruptie

Parlamentul Romaniei a fost desemnat Persoana Anului 2013 la categoria Crima Organizata si Coruptie. Distinctia a fost acordata de organizatia Organized Crime and Corruption Reporting Project, care in fiecare.

Topul celor mai bune Tablete PC, ale anului 2013

La fel ca si smartphone-urile, si segmentul de tablete PC merita luate in seama pentru un top al celor mai bune modele aparute anul acesta. in 2013 acesta este probabil segmentul cu cea mai mare crestere, un segment caruia trebuie sa ii acordam importanta binemeritata. Sunt mai putine modele care au lasat un impact pozitiv asupra utilizatorilor, mai putine decat smartphone-urile, si mai echilibrate decat acestea. Segmentul celor de 7 si 8 inci, tabletele mici, a avut o crestere de [].

Europarlamentarul Petru Luhan, desemnat Barbatul anului 2013 de revista Mens Health.

Europarlamentarul Petru Luhan a fost desemnat Man of the year 2013 de catre prestigioasa revista Mens Health, pentru initiativele sale in domeniul sanatatii. Revista premiaza anual cei mai de succes barbati, care sunt considerati adevarate modele pentru cititori. Temele legate de sanatate au reprezentat inca de la inceput o prioritate a mandatului meu de europarlamentar. Aceasta distinctie imi da curajul si puterea de a continua proiectele mele legate de combaterea .

FOTOGALERIE Cum arata Bucurestiul la finalul anului 2013: bilantul marilor proiecte de infrastructura

In 2013, Primaria Capitalei a finalizat lucrarile la doua mari proiecte de infrastructura care de-a lungul anilor au dat mari batai de cap institutiei: bulevardul Buzesti - Berzei - Uranus pe segmentul intre Piata Victoriei si Vasile Parvan, dar si modernizarea bd. Liviu Rebreanu, bucata cuprinsa intre bd. Nicolae Grigorescu si Camil Ressu. De asemenea, in 2013, s-au reluat lucrarile la pasajul suprateran Mihai Bravu-Splaiul Unirii, lucrarile la unul dintre cele doua poduri fiind foarte avansate. Din nefericire insa, lucrarile de modernizare a Soselei Pantelimon se misca foarte incet, iar pasajul suprateran de la Ciurel este blocat in instanta.

Bilantul anului 2013. Ce spun expertii despre anul care a inceput cu o criza si a culminat cu un eveniment istoric

La final de an, i-am provocat pe expertii din diferite domenii sa ne spuna care au fost evenimentele importante din 2013. Anul ce se incheie a fost sub semnul crizei politice si, se pare, un preludiu al scrutinului de la anul.

Parlamentul Romaniei, desemnat Persoana Anului 2013 la categoria Crima Organizata si Coruptie

In fiecare an, Organized Crime and Corruption Reporting Project OCCRP) recunoaste eforturile celor care lucreaza neobositi pentru promovarea criminalitatii si coruptiei. Pentru 2013, aceasta distinctie dubioasa ii revine Parlamentului Romaniei. In mod obisnuit, infractorii depun mari eforturi pentru a se sustrage legii. In acest an, Parlamentul Romaniei a castigat premiul OCCRP pentru incercarile sale de a se ascunde de lege prin chiar intermediul legii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )