Libnet.ro
UNICEF

16:45

Electrica reduce cu 7% numarul angajatilor din filiale si renunta la dezvoltarea celor doua parcuri eoliene

Adevărul Adevărul,
Electrica reduce cu 7% numarul angajatilor din filiale si renunta la dezvoltarea celor doua parcuri eoliene

Furnizorul si distribuitorul de energie Electrica SA isi va reduce numarul angajatilor din filiale cu 7,3%, pentru cresterea productivitatii, renuntand si la cele doua proiecte eoliene pe care societatea le avea in lucru. continuă pe Adevărul

Marius Sepi (Sanitas), despre cresterea salariilor angajatilor din sanatate: Pe draftul legii salarizarii apare un procent de 73%, iar cresterea va avea loc in transe, pana in decembrie 2017

Marius Sepi, liderul sindicatului Sanitas, a declarat luni ca se afla in negocieri cu Ministerul Sanatatii pe legea salarizarii angajatilor din sanatate, iar marti vor avea loc alte discutii la Ministerul.

SURSE: Salariile angajatilor din Sanatate, majorate cu 10%

Ministerul Sanatatii ar fi decis, potrivit unor surse citate de digi24. ro, sa majoreze salariile angajatilor din domeniu cu 10%. Decizia, venita in urma unor discutii care au avut loc la Minister cu.

Sorin Cimpeanu, despre majorarea salariilor angajatilor din educatie: Nu am nici dreptul, nici bunul simt sa induc oamenii in eroare cu astfel de promisiune. A face un angajament fara acoperire ar arata ca nu dau dovada de seriozitate (VIDEO)

Sorin Cimpeanu a explicat, printr-o interventie telefonica in emisiunea Romania, acum, difuzata de B1 TV, daca solicitarea sindicatelor din invatamant de a avea salariile majorate din luna octombrie a. c.

Victor Ponta: Exista o ordonanta de urgenta care prevede majorarea salariilor angajatilor din sanatate cu 25%, din octombrie (VIDEO)

Victor Ponta a facut, marti, declaratii dupa discutiile cu ministrul Sanatatii si sindicatele din domeniu, anuntand totodata si o crestere salariala care va urma sa aiba loc in toamna. Astfel,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )