Libnet.ro
UNICEF

06:00

Udrea a prezentat un schimb de SMS-uri cu Ghita pe tema banilor dati de Cocos

B1 B1,
Udrea a prezentat un schimb de SMS-uri cu Ghita pe tema banilor dati de Cocos

Elena Udrea a prezentat, miercuri seara, un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita in care ii transmite acestuia ca stie despre faptul ca Dorin Cocos i-a dat bani, la cerere. Ghita i-a raspuns ca ii pare. continuă pe B1

Elena Udrea a prezentat un schimb de SMS-uri cu Ghita, pe tema banilor dati de Cocos

Elena Udrea a prezentat, miercuri, la postul national de televiziune, un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita in care ii transmite acestuia ca stie despre faptul ca Dorin Cocos i-a dat bani, la cerere, in.

Elena Udrea a aratat la TVR un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita/ Udrea il acuza ca a luat bani de la Dorin Cocos

Comisia de control a SRI are oameni vulnerabili, cum credeti ca parlamentarii aia au curaj sa-i spuna ceva dlui Coldea, cand ei au dosare penale, afaceri cu statul, cum are dl Ghita. Ei nu controleaza, ei sunt controlati, a declarat miercuri seara, la TVR 1, Elena Udrea, care a aratat pe post un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita, in care ii spune acestuia ca stie ca a luat bani, la cerere, de la Dorin Cocos si ca va face public acest lucru.

Radu Banciu: Doamna Udrea, luati-i alfabetic, dupa sms-uri, cum vreti, pe toti cei care v-au cerut bani, numai sa-i stim si noi (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, miercuri seara, acuzatiile pe care le-a adus Elena Udrea la adresa unor persoane despre care spune ca i-au cerut bani si faptul ca vor urma noi dezvaluiri in dosarele in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )