Libnet.ro
UNICEF

15:01

Elena Udrea, candidatul PMP la presedintia Romaniei, vine la Adevarul Live de la ora 12.00

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, candidatul PMP la presedintia Romaniei, vine la Adevarul Live de la ora 12.00

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Elena Udrea, care si-a anuntat ieri intrarea in cursa pentru scaunul de la Cotroceni, vine la Adevarul LIVE de la ora 12. 00 pentru a explica motivele pentru care a decis sa intre in campania electorala drept candidat la presedintia Romaniei. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, candidatul PMP pentru prezidentiale

Elena Udrea este candidatul PMP pentru alegerile prezidentiale. Decizia a fost luata marti de reprezentantii PMP reuniti in Colegiul National. Europarlamentarului Cristian Preda a fost singurul care a votat.

Blaga: I-am spus lui Diaconescu ca isi vor bate joc de el. Numai el a crezut ca va fi candidatul PMP. Udrea este candidat

Presedintele PDL Vasile Blaga spune ca l-a avertizat pe Cristian Diaconescu ca nu va fi candidatul PMP la alegerile prezidentiale pentru ca visul Elena Udrea, presedintele PMP, este de a candida penttru Cotroceni.

Elena Udrea devine astazi, oficial, candidat la Presedintie

Colegiul National al PMP se reuneste astazi pentru a vota candidatul partidului la Presedintie. Dupa ce Cristian Diaconescu a demisionat din PMP, Elena Udrea, presedintele PMP, ramane singura in cursa interna.

UPDATE Elena Udrea devine astazi, oficial, candidat la Presedintie

Colegiul National al PMP s-a reunit astazi pentru a vota candidatul partidului la Presedintie. Dupa ce Cristian Diaconescu a demisionat din PMP, Elena Udrea, presedintele PMP, ramane singura in cursa interna.

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale. Este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentialea, a declarat ca este singura care il poate bate pe Victor Ponta in cursa pentru Palatul Cotroceni.

PMP-istii bihoreni au decis pe Facebook sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean al PMP au optat pentru Udrea.

PMP-istii bihoreni au decis sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean au optat pentru Udrea.

Basescu:Categoric o voi sustine pe Elena Udrea pentru ca este candidatul PMP la Presedintie. Obiectivul meu nu este sa devin premier

Presedintele Traian Basescu este invitat, in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, la emisiunea Buna seara, Romania!, de la B1TV, unde va discuta cu jurnalista Madalina Puscalau. Seful statului va prezenta, printre altele, concluziile rezultate in urma intalnirii cu prezidentiabilul PMP, Elena Udrea.

Basescu:Categoric o voi sustine pe Elena Udrea pentru ca este candidatul PMP la Presedintie. Obiectivul meu nu este sa devin premier

Presedintele Traian Basescu a declarat, la B1 TV, ca o va sustine, fara rezerve, pe Elena Udrea in campania pentru alegerile prezidentiale din acest an. Seful statului a mai vorbit despre un eventual tandem cu Elena Udrea, despre propunerea de la Ministerul de Buget, despre condamnarea lui Dan Voiculescu, dar si despre situatia de la INS.

Elena Udrea, la un pas de candidatura la alegerile prezidentiale

Conducerea PMP va decide, marti, daca il mentine pe Cristian Diaconescu in lupta pentru Cotroceni ori il va inlocui cu Elena Udrea, care este dispusa sa-si asume candidatura.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )