Libnet.ro
UNICEF

10:30

Elena Udrea, despre candidatura sa la alegerile parlamentare din 11 decembrie: Ca sa protejez partidul si pe fostul presedinte Traian Basescu, am ales sa merg independenta

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, despre candidatura sa la alegerile parlamentare din 11 decembrie: Ca sa protejez partidul si pe fostul presedinte Traian Basescu, am ales sa merg independenta

Elena Udrea a vorbit, intr-un inteviu, despre decizia sa de a candida ca independent la alegerile parlamentare din 11 decembrie, cat si despre relatia cu PMP si cu presedintele partidului, Traian Basescu. continuă pe România Liberă

Romanii sunt indemnati sa iasa la vot, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, prin intermediul campaniei De ce votez? Votez ca sa nu emigrez

Asociatia Step Ahead ii indeamna pe romani sa voteze la alegerile parlamentare din 11 decembrie, prin intermediul campaniei sociale De ce sa votez? Votez ca sa nu emigrez!.

Elena Udrea, despre initiativa Coalitiei pentru Familie pentru modificarea Constitutiei: Dupa mine, familia este formata din barbat, femeie, copii. As vrea ca in biserica sa respectam canoanele bisericii

Elena Udrea a declarat ca sustine modificarea Constitutiei astfel incat sa prevada redefinirea familiei ca fiind formata dintr-un barbat si o femeie.

Elena Udrea: Crin Antonescu a fugit din tara de frica intrebarilor. El a esuat in politica din cauza egoului foarte mare si a lasitatii (VIDEO)

Crin Antonescu a fugit din tara de fricaintrebarilor la care ar fi putut fi luat pentru prieteniile neprincipiale pe care le-a avut si pentru apartamentul in care locuieste, a sustinut Elena.

Salaru: il avem pe reprezentantul Rusiei in Moldova. Riscam ca Dodon sa se consolideze si sa castige alegerile parlamentare din 2018!

Ministrul Apararii, Anatol Salaru, sustine ca exista sanse ca noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, sa-si consolideze fortele si sa castige alegerile parlamentare din 2018. in opinia sa, acest fapt ar insemna un pericol pentru tara.

72 de zile de catuse: Elena Udrea pregateste o carte plina de dezvaluiri bomba despre ultimii 2 ani din viata sa (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea, candidat independent la alegerile parlamentare, se pregateste sa-si lanseze o carte autobiografica, in care vorbeste despre ceea ce i s-a intamplat in ultimii doi.

Elena Udrea va lansa o carte autobiografica: Am vrut sa se numeasca 72 de zile in catuse, dar mi-a mai trecut supararea pentru ce s-a intamplat

Elena Udrea va lansa, in perioada Craciunului sau cel tarziu la inceputul anului 2017, o carte despre evenimentele intamplate in ultimii doi ani, precizand ca e aproape gata.

A murit un candidat PRU la alegerile parlamentare

Un candidat al Partidului Romania Unita pentru Senat din judetul Mehedinti, Constantin Stana, a decedat subit luni seara, informeaza EVZ. Profesorul Stana a fost mentorul echipei de campanie.

HARTA INTERACTIVA Alegeri parlamentare: Harta candidatilor cu probleme in justitie / Ce nume de urmariti penal, trimisi in judecata sau condamnati au pus partidele pe listele electorale

Cateva zeci de candidati la alegerile parlamentare din 11 decembrie au probleme cu legea, unii fiind urmariti penali sau trimisi in judecata, in timp ce altii au si fost deja condamnati. HotNews. ro a inventariat candidatii penali de la marile partide si i-a pus pe harta Romaniei in judetele unde vor cere votul alegatorilor. PSD conduce topul cu nu mai putin de 13 candidati cu probleme penale, in frunte cu liderul partidului Liviu Dragnea - condamnat definitiv, iar ALDE e pe locul doi cu 12 candidati urmariti penali, trimisi in judecata sau condamnati. PMP vine pe locul trei cu cinci candidati penali, iar PNL a pus pe liste doi candidati penali, la Cluj si la Botosani.

Vladimir Putin cere reforme economice si fiscale dupa alegerile prezidentiale din 2018

Rusia nu poate sa-si permita sa vada ca economia stagneaza si trebuie sa gaseasca noi surse de crestere, a avertizat joi presedintele rus Vladimir Putin, cerand guvernului sa adopte reforme economice si fiscale aplicabile dupa alegerile prezidentiale din 2018, informeaza agentia AFP.

Traian Basescu despre situatia de dupa alegerile parlamentare: Cum eu l-am refuzat, Iohannis va avea retineri sa ma puna premier, dar n-o sa aiba solutie

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat marti in cadrul emisiunii Votez cu mine, de pe Gandul. info, ca este de parere ca seful statului, Klaus Iohannis, va avea retineri sa il nominalizeze premier, dar ca acesta nu va avea de ales.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )