Libnet.ro
UNICEF

09:15

72 de zile de catuse: Elena Udrea pregateste o carte plina de dezvaluiri bomba despre ultimii 2 ani din viata sa (VIDEO)

B1 B1,
72 de zile de catuse: Elena Udrea pregateste o carte plina de dezvaluiri bomba despre ultimii 2 ani din viata sa (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea, candidat independent la alegerile parlamentare, se pregateste sa-si lanseze o carte autobiografica, in care vorbeste despre ceea ce i s-a intamplat in ultimii doi. continuă pe B1

Elena Udrea va lansa o carte autobiografica: Am vrut sa se numeasca 72 de zile in catuse, dar mi-a mai trecut supararea pentru ce s-a intamplat

Elena Udrea va lansa, in perioada Craciunului sau cel tarziu la inceputul anului 2017, o carte despre evenimentele intamplate in ultimii doi ani, precizand ca e aproape gata.

Udrea a scris o carte despre ultimii doi ani din viata ei si o va lansa in perioada sarbatorilor de iarna

Elena Udrea se pregateste sa lanseze o carte in perioada Craciunului sau cel tarziu la inceputul anului 2017, despre tot ce i s-a intamplat in ultimii doi ani, a afirmat ea intr-un interviu acordat News. ro, precizand ca e aproape gata si ca a inceput sa o scrie dupa ce a iesit din arest, iar titlul la care se gandise initial a fost 72 de zile in catuse.

Udrea a scris o carte despre ultimii doi ani din viata ei si o va lansa in perioada Sarbatorilor de Iarna

Elena Udrea se pregateste sa lanseze o carte in perioada Craciunului sau cel tarziu la inceputul anului 2017 despre tot ce i s-a intamplat in ultimii doi ani, a afirmat ea intr-un interviu acordat News. ro, precizand ca e aproape gata si ca a inceput sa o scrie dupa ce a iesit din arest, iar titlul la care se gandise initial a fost 72 de zile in catuse.

Elena Udrea, despre initiativa Coalitiei pentru Familie pentru modificarea Constitutiei: Dupa mine, familia este formata din barbat, femeie, copii. As vrea ca in biserica sa respectam canoanele bisericii

Elena Udrea a declarat ca sustine modificarea Constitutiei astfel incat sa prevada redefinirea familiei ca fiind formata dintr-un barbat si o femeie.

Elena Udrea, despre candidatura sa la alegerile parlamentare din 11 decembrie: Ca sa protejez partidul si pe fostul presedinte Traian Basescu, am ales sa merg independenta

Elena Udrea a vorbit, intr-un inteviu, despre decizia sa de a candida ca independent la alegerile parlamentare din 11 decembrie, cat si despre relatia cu PMP si cu presedintele partidului, Traian Basescu.

Elena Udrea: Crin Antonescu a fugit din tara de frica intrebarilor. El a esuat in politica din cauza egoului foarte mare si a lasitatii (VIDEO)

Crin Antonescu a fugit din tara de fricaintrebarilor la care ar fi putut fi luat pentru prieteniile neprincipiale pe care le-a avut si pentru apartamentul in care locuieste, a sustinut Elena.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1928 seconds )