Libnet.ro
UNICEF

10:15

Elena Udrea: Crin Antonescu a fugit din tara de frica intrebarilor. El a esuat in politica din cauza egoului foarte mare si a lasitatii (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Crin Antonescu a fugit din tara de frica intrebarilor. El a esuat in politica din cauza egoului foarte mare si a lasitatii (VIDEO)

Crin Antonescu a fugit din tara de fricaintrebarilor la care ar fi putut fi luat pentru prieteniile neprincipiale pe care le-a avut si pentru apartamentul in care locuieste, a sustinut Elena. continuă pe B1

Elena Udrea: Alina Bica era vazuta ca o profesionista, rea. Cu ea se discuta in Guvern mai mult decat cu ministrul Justitiei

Elena Udrea a declarat, luni, ca fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Alina Bica, era perceputa in Guvern ca fiind o persoana rea, deoarece nu facea pe plac nimanui, nici prim-ministrului sau sefilor SRI, daca ceea ce i se cerea era impotriva convingerilor ei.

Elena Udrea, aprecieri laudative la adresa fostei sefe DIICOT, Alina Bica, facute in fata judecatorilor Curtii Supreme care solutioneaza dosarul ANRP

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea a declarat luni ca prietena sa, Alina Bica, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, era perceputa in Guvern ca fiind o persoana rea, deoarece nu facea pe plac nimanui, nici prim-ministrului sau sefilor SRI, daca ceea ce i se cerea era impotriva convingerilor ei.

Dezvaluiri explozive. Elena Udrea sustine ca stia despre mafia de la ANRP de la Gigi Becali (VIDEO)

Elena Udrea, dezvaluiri explozive in dosarul ANRP. Fostul Ministru al Turismului sustine ca stia despre mafia de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor de la Gigi Becali, informeaza B1.

Tafnos, arogant si OBSEDAT. Elena Udrea, CARACTERIZARE DURA la adresa lui Victor Ponta (VIDEO)

Elena Udrea si-a ales slogan pentru campanie O femeie cat zece barbati. Pentru a arata ca este puternica si ca poate schimba multe lucruri in bine in politica, aceasta spune.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri din tara si la vama Nadlac

Circulatia se desfasoara, miercuri, cu dificultate pe DN1, pe sensul spre Valea Prahovei, pe DN 2 Bucuresti Urziceni, pe DN 7, in zona localitatii argesene Bascov si pe autostrada A1, la iesirea din tara prin vama Nadlac.

Cantareata acuzata ca a fugit din culise, la concertul maestrului Botgros

Niculina Stoican este acuzata ca nu si-a onorat un spectacol, unde au fost prezente nume mari din lumea muzicii populare. Evenimentul a avut loc pe 17 noiembrie, la Sala Palatului si a fost prezentat de Andreea.

Miercuri si joi, oficiile postale din tara vor fi inchise

Toate oficiile postale din mediul urban si rural vor fi inchide miercuri si joi, cu ocazia zilei de Sfantul Andrei si a Zilei Nationale a Romaniei, informeaza Compania Nationala Posta Romana.

Cetatenii olandezi, interesati de casele de vacanta premium din tara noastra

Valley 21, un proiect de case de vacanta premium dezvoltat in tara noastra, la Vama Buzaului, a fost prezentat in cadrul unui seminar dedicat, inclus pe agenda forumului romano-olandez Romanian Business Day, eveniment ce a avut loc, la sfarsitul saptamanii trecute, in Olanda, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )