Libnet.ro
UNICEF

06:15

Elena Udrea, despre demersul privind suspendarea presedintelui: Este un gest de iresponsabilitate din partea lui Tariceanu si Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, despre demersul privind suspendarea presedintelui: Este un gest de iresponsabilitate din partea lui Tariceanu si Ponta (VIDEO)

CandidatulPMP la Prezidentiale, Elena Udrea, a declarat, luni, ca demersul luiCalinPopescu Tariceanu privind suspendarea presedinteluiTraianBasescu este unul iresponsabil. Cum sa. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre demersul privind suspendarea presedintelui: Este o diversiune ieftina, praf in ochii cetateanului

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca initierea procedurilor de suspendare din functie a presedintelui Basescu este o diversiune ieftina si praf in ochii cetateanului, adaugand ca.

Elena Udrea: Initiativa de suspendare a presedintelui este iresponsabila

Initiativa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, de suspendare a presedintelui Basescu, este una iresponsabila, neserioasa, nici nu iau in seama aceasta initiativa, a declarat, sambata, la Targoviste, Elena Udrea.

Elena Udrea, despre declaratia lui Tariceanu privind suspendarea presedintelui: E o gluma proasta

Elena Udrea a apreciat, vineri, declaratia lui CalinPopescu Tariceanu privind suspendarea presedintelui ca fiind o gluma proasta. Fiind intrebata ce parere are despre declaratia.

Elena Udrea, despre ideea suspendarii presedintelui ridicata de Tariceanu: Sa vorbesti despre acest lucru cu doua luni inainte de alegeri arata cat de responsabil esti ca om politic (VIDEO)

Prezidentialul PMP Elena Udrea a comentat, sambata, propunerea presedinteluiSenatuluiCalin Popescu Tariceanu privind organizarea unui referendum despre suspendarea presedintelui, spunand ca aceasta.

Elena Udrea, despre initiativa de suspendare a lui Basescu initiata de Tariceanu: Este o iresponsabilitate crasa sa vorbim despre asta cu 2 luni inainte de alegeri. O tema falsa care sa acopere problemele reale

Presedintele PMP Elene Udrea a descris initiativa de suspendare a presedintelui Traian Basescu initiata de Calin Popescu Tariceanu drept o dovada de iresponsabilitate crasa in masura in care au loc alegerile prezidentiale peste doua luni. Candidata PMP la presedintie i-a acuzat pe presedintele Senatului si pe premierul Victor Ponta ca au lansat discutia suspendarii pentru a acoperi temele reale de discutie precum conflictul regional din Europa, recesiunea economica din Romania si lipsa unor programe electorale.

Elena Udrea, sceptica in privinta suspendarii presedintelui

Presedintele PMP, Elena Udrea, se arata sceptica in privinta unei suspendari a sefului statului, aratand ca asta ar determina intrarea lui Traian Basescu in campanie, lucru care pe ea, ca si candidat la Presedintie, ar ajuta-o.

Ponta, despre initiativa lui Tariceanu privind suspendarea presedintelui: Discutam in PSD, orice zi fara Basescu e un rau mai putin

Initiativa luiCalin Popescu-Tariceanu privind suspendarea sefului statului va fi dezbatuta in PSD, a declarat, duminica seara, presedintele PSD Victor Ponta. O sa discutam si in partid si la grup,.

Antonescu: Suspendarea presedintelui, un numar de circ modest; Tariceanu va constata ca Ponta nu il sustine

Fostul presedinte PNL Crin Antonescu a calificat, luni, demersul lui Calin Popescu-Tariceanu privind suspendarea presedintelui ca un numar de circ destul de modest, aratand ca Tariceanu va constata ca nici PSD nici Victor Ponta nu sustin.

VIDEO. Elena Udrea: Nu cred ca se va ajunge la suspendarea presedintelui

Eleana Udrea: Un gest de iresponsabilitate maxima a vorbi despre suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Iohannis crede ca suspendarea presedintelui este o fumigena a lui Tariceanu, iar Blaga spune ca este o tema falsa, menita sa arunce praf in ochii romanilor

Demersul lui Calin Popescu Tariceanu privind o noua suspendare a presedintelui este o noua fumigena, crede presedintele PNL Klaus Iohannis. Deocamdata am auzit doar un fel fumigena din partea domnului T.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )