Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, despre selectia facuta de Administratia Prezidentiala cu privire la receptia pentru Ziua Europei: Domnul Iohannis are chiar dansul probleme si sa vorbesti despre altii este exact ca si cand Hotul striga hotii (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, despre selectia facuta de Administratia Prezidentiala cu privire la receptia pentru Ziua Europei: Domnul Iohannis are chiar dansul probleme si sa vorbesti despre altii este exact ca si cand Hotul striga hotii (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit despre selectia facuta de catre Administratia Prezidentiala la receptia de la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei, alaturi de moderatorul Nelu Barbu, in cadrul unei emisiuni de. continuă pe B1

Elena Udrea, despre informarile trimise de SRI cu privire la dezinfectantii diluati: Exista interese majore in spatele acestor afaceri care se deruleaza in spitale (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit despre presupusele informari trimise de catre Serviciul Roman de Informatii catre Institutia Presedintelui si a Premierului cu privire la neregulile dezinfectantilor diluati la B1 TV,.

Ironii dupa selectia facuta de Administratia Prezidentiala cu privire la receptia pentru Ziua Europei. Dragnea: Nu am primit invitatie. Sunt foarte trist pentru asta. Ponta: Mi-a zdrobit sufletul domnul Iohannis

Liviu Dragnea si Victor Ponta au comentat in mod ironic decizia Administratieri Prezidentiale de a nu le trimite invitatii la receptia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni, ambii comentand ironic.

Administratia Prezidentiala: Informarile pe care le primeste presedintele Romaniei sunt secrete si strict secrete

Administratia Prezidentiala a transmis luni ca informarile pe care le primeste presedintele Romaniei sunt secrete si strict secrete, informeaza Mediafax. Precizarile Presedintiei vin in.

Incident la Cotroceni de Ziua Europei. Administratia Prezidentiala i-a retras invitatia unui candidat la Primaria Capitalei

Administratia Prezidentiala i-a retras lui Bogdan Diaconu, candidat al Partidului Romania Unita la Primaria Capitalei, invitatia de a participa la receptia oferita cu ocazia Zilei Europei. in.

Elena Udrea, atac la Guvernul lui Ciolos pe fondul eradicarii plagiatului: Domnule premier, demiteti-l pe ministrul Toba (FOTO)

Elena Udrea face un atac direct la adresa Executivului condus de catre premierul Dacian Ciolos, in contextul discutiei din cadrul plenului Camerei Deputatilor, care are in prim-plan eradicarea.

Premiile FreeEx decernate de ActiveWatch: Marian Godina, premiat pentru libertatea de exprimare. Trustul Intact si Elena Udrea - printre repetenti

Politistul Marian Godina, criticul de film Andrei Rus si jurnalistul Stefan Mako s-au numarat printre premiantii libertatii de exprimare, iar Elena Udrea, B1 TV, Evenimentul Zilei si trustul Intact au fost repetenti ai libertatii de exprimare la Premiile FreeEx 2016, care au fost decernate duminica seara de ActiveWatch, potrivit Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )